Στα ύψη η εμπιστοσύνη του ρωσικού κοινού στον Πούτιν - Ξεπερνά το 81%, αποκαλύπτει δημοσκόπηση

Μikhail Κlimentyev/Ρωσικό Προεδρικό Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών/ΤΑSS
Freepen.gr - Το επίπεδο εμπιστοσύνης των Ρώσων πολιτών στον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν αυξήθηκε κατά 0,5 ποσοστιαίες μονάδες στο 81,3% κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανρωσικού Κέντρου Έρευνας Κοινής Γνώμης που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή.

«Όταν ρωτήθηκαν για την εμπιστοσύνη [τους] στον Πούτιν, το 81,3% των Ρώσων απάντησε θετικά (+0,5 ποσοστιαίες μονάδες την εβδομάδα). Το επίπεδο έγκρισης των δραστηριοτήτων του Ρώσου προέδρου ήταν 78,3% (+0,2 π.μ. την εβδομάδα)» έδειξαν τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη σε 1.600 ενήλικες Ρώσους από την 1η έως τις 7 Αυγούστου.

Οι θετικές εκτιμήσεις για τις δραστηριότητες του πρωθυπουργού και της ρωσικής κυβέρνησης την περασμένη εβδομάδα μειώθηκαν στο 52,6% (-0,2 π.μ.) και στο 52,2% (-0,6 π.μ.), αντίστοιχα. «Τον Μιχαήλ Μισούστιν εμπιστεύεται το 63,1% των ερωτηθέντων (-0,5 π.μ. την εβδομάδα)», αναφέρει η έκθεση.

* πληροφορίες ΤΑΣΣ 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail