Οι κατάσκοποι των ΗΠΑ οργανώνουν δολοφονίες κατά των Ρώσων στρατιωτικών ηγετών στην Ουκρανία

Οι New York Times (NYT) αποκάλυψαν ότι ο πόλεμος αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας μέσω της Ουκρανίας έχει κλιμακωθεί σε σημείο που Αμερικανοί κατάσκοποι τροφοδοτούν τώρα πληροφορίες στο Κίεβο που στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για τη δολοφονία Ρώσων στρατιωτικών ηγετών σε αυτήν την πρώην Σοβιετική Δημοκρατία. Θα έπρεπε να θεωρηθεί δεδομένο ότι αυτό συνέβαινε ήδη, αλλά η «πολιτικά ορθή» αφήγηση μέχρι πρόσφατα ήταν πως κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί ούτε θα συνέβαινε ποτέ, αφού οι ΗΠΑ δε βρίσκονται επίσημα σε πόλεμο με τη Ρωσία. Όσοι περιέγραψαν την στρατιωτική βοήθεια δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Κίεβο ως απόδειξη ενός αμερικανικού πολέμου με πληρεξούσιο στη Ρωσία, χαρακτηρίστηκαν ως «θεωρητικοί συνωμοσίας» και «Ρώσοι πράκτορες», τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Του Andrew Korybko - oneworld.press / Παρουσίαση Freepen.gr

Οι NYT θεωρούνται από τους πιο τοξικούς φύλακες της «επίσημης αφήγησης» ως μια από τις πιο ιερές πηγές πληροφοριών. Ό,τι αναφέρει δεν μπορεί ποτέ να αμφισβητηθεί σύμφωνα με αυτούς, γι' αυτό και είναι μια σημαντική αφηγηματική εξέλιξη ότι κανένας άλλος εκτός από αυτό το μέσο δεν ήταν εκείνος που εξέδωσε αυτή τη σκανδαλώδη έκθεση που επιβεβαίωνε μια μεγάλη κλιμάκωση στον πόλεμο αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στη Ρωσία μέσω της Ουκρανίας. Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε ακριβώς πόσοι Ρώσοι στρατιωτικοί ηγέτες έχουν δολοφονηθεί ως αποτέλεσμα των πληροφοριών που διέδωσαν Αμερικανοί κατάσκοποι στο Κίεβο, αλλά θα πρέπει να υποτεθεί πως μερικοί έχουν τουλάχιστον στοχοποιηθεί ως αποτέλεσμα, καθώς είναι απίθανο οι NYT κατασκεύασαν την όλη ιστορία.

Όντας έτσι, αυτό σημαίνει ότι η τελευταία εξέλιξη είναι πολύ πιο επικίνδυνη από τις ψεύτικες ειδήσεις που αναφέρθηκαν το καλοκαίρι του 2020, σύμφωνα με τις οποίες η Ρωσία πλήρωνε επιδόματα στους Ταλιμπάν για να δολοφονήσουν αμερικανικά στρατεύματα στο Κατεχόμενο Αφγανιστάν. Αυτοί οι ισχυρισμοί τελικά απαξιώθηκαν, αλλά εκ των υστέρων, χρησίμευσαν για να διαμορφώσουν τη συνείδηση ​​του εύπλαστου κοινού με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι προετοιμασμένοι να δεχθούν ηθικά να «κάνουν το ίδιο» στη Ρωσία στην Ουκρανία, παρόλο που η Ρωσία δεν έκανε ποτέ αυτό από την αρχή στις ΗΠΑ στο Αφγανιστάν. Οι κυνικοί που χλεύαζαν τους ισχυρισμούς του Προέδρου Πούτιν πως οι δραστηριότητες του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην Ουκρανία αποτελούσαν απειλή για τη Ρωσία, τώρα εξευτελίζονται αν είναι ειλικρινείς.

Πιθανότατα δεν είναι όμως, καθώς πιθανότατα αναγνώρισαν τον πόλεμο με αντιπροσώπους του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στη Ρωσία μέσω της Ουκρανίας από την αρχή, αλλά απλώς άναψαν και προσποιήθηκαν ότι δεν υπήρχε κάτι τέτοιο ως μέσο χειριστικού ελέγχου της αφήγησης για αυτήν τη σύγκρουση για το σκοπό αυτό της προσθήκης ενός καπλαμά ψευδούς ηθικής στην υπόθεση του Κιέβου. Αυτό θα είναι πολύ πιο δύσκολο να γίνει τώρα που οι NYT δημοσίευσαν την πιο καταδικαστική έκθεση που επιβεβαιώνει την αλήθεια των ισχυρισμών της Μόσχας, εκτός φυσικά και αν οι διαχειριστές της αντίληψης των ΗΠΑ περιγράψουν τώρα την ιστορία του 1984 πως «το ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ πάντα διεξήγαγε πόλεμος διαμεσολαβητών στη Ρωσία μέσω της Ουκρανίας», το οποίο δεν μπορεί να απορριφθεί λαμβάνοντας υπόψη τις αναδυόμενες αφηγηματικές τάσεις.

Αυτές είναι οι αμερικανικές πηγές πληροφοριών του NBC News που παραδέχθηκαν πρόσφατα πως διεξάγουν πόλεμο πληροφοριών εναντίον της Ρωσίας (συμπεριλαμβανομένης της σκόπιμης διάδοσης ψεύτικων ειδήσεων) και μια από τις πηγές του CNN που παραδέχεται ότι «κάθε εκπομπή εμφάνισης του Zelensky είναι μια επιχείρηση ενημέρωσης» (ή απλώς καθαρή προπαγάνδα στην κοινή γλώσσα). Ως εκ τούτου, προκύπτει φυσικά εκ των υστέρων πως το επόμενο λογικό βήμα θα ήταν η «διαρροή» πληροφοριών που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του πολέμου διαμεσολάβησης του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στη Ρωσία μέσω της Ουκρανίας, καθώς το κοινό ήταν ήδη προετοιμασμένο τον περασμένο μήνα να αποδεχθεί μια ριζική αλλαγή στην «επίσημη αφήγηση», η οποία συμβαίνει μόνο επειδή η προηγούμενη δεν ήταν πλέον καθόλου αξιόπιστη.

Βλέποντας πώς αυτό συνέβαινε όλη την ώρα και δεν είναι κάτι καινούργιο, αυτό σημαίνει ότι οι Ρώσοι αναλυτές είχαν δίκιο από παλιά στην περιγραφή αυτής της σύγκρουσης, η οποία βασίστηκε στις αποκαλύψεις του Προέδρου Πούτιν για την πραγματική στρατιωτική-στρατηγική δυναμική όταν ανακοίνωσε την έναρξη της συνεχιζόμενης ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της χώρας του στην Ουκρανία. Η επίγνωση αυτού του «πολιτικά άβολου» γεγονότος θα πρέπει να κάνει τους παρατηρητές να συνειδητοποιήσουν πως η υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Δύση τους λέει ψέματα όλο αυτό το διάστημα για τη φύση της ουκρανικής σύγκρουσης. Ποτέ δεν ήταν το πώς την απεικόνισαν χειραγωγικά, αλλά ήταν πάντα ένας πόλεμος αντιπροσώπων Ρωσίας-ΗΠΑ στο πλαίσιο της ευρύτερης παγκόσμιας συστημικής μετάβασης.  

Αν οι Ρώσοι αναλυτές ή εκείνοι που συμμερίζονται την κοσμοθεωρία τους είχαν υποθέσει πως κατάσκοποι των ΗΠΑ ήταν υπεύθυνοι για τη δολοφονία των στρατιωτικών τους ηγετών στην Ουκρανία με πληρεξούσιο, θα είχαν γελαστεί από το δυτικό κοινό ως αξιολύπητοι άνθρωποι που προσπαθούν με αυταπάτες να αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις του Κιέβου. Θεόμορφοι υπεράνθρωποι πολεμιστές, αυτό που πιστεύει πραγματικά ο μέσος Δυτικός. Αυτή η «προπαγάνδα των ηρώων» θα πρέπει τώρα να απαξιωθεί οριστικά μετά την τελευταία έκθεση των NYT, η οποία έρχεται αφότου οι ψυχοψίες του Snake Island και του «Ghost of Kiev» αποκαλύφθηκαν επίσης ως ψεύτικα νέα. Η πραγματικότητα είναι πως η Ουκρανία έχει ένα κράτος που έχει καταληφθεί από το ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ για να χρησιμοποιηθεί ως εθνικός πληρεξούσιος κατά της Ρωσίας.

Οι υπηρεσίες πληροφοριών του Κρεμλίνου το συνειδητοποίησαν και τελικά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Δύση δεν ενδιαφέρεται να σεβαστεί τα αιτήματα της Ρωσίας για την εγγύηση της ασφάλειας από τον περασμένο Δεκέμβριο, γι' αυτό ο Πρόεδρος Πούτιν πήρε την απόφαση να παρέμβει ως έσχατη λύση για να υποστηρίξει την ακεραιότητα της χώρας του ακολουθώντας τις κόκκινες γραμμές εθνικής ασφάλειας στην Ουκρανία ειδικότερα και στην περιοχή ευρύτερα. Γνωρίζοντας τώρα πως οι κατάσκοποι των ΗΠΑ χρησιμοποιούν τους πληρεξούσιους τους στο Κίεβο για να δολοφονήσουν Ρώσους στρατιωτικούς ηγέτες, είναι σαφές ότι αυτός είναι πραγματικά ο πιο καυτός πόλεμος αντιπροσώπων του Νέου Ψυχρού Πολέμου μέχρι στιγμής. Η έκθεση των NYT, η οποία θεωρείται αξιόπιστη από τον μέσο Δυτικό, ανοίγει τώρα τις πόρτες αφήγησης για τη Ρωσία να απαντήσει ασύμμετρα εάν το επιθυμεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail