Δυτικό στρατιωτικό εγχειρίδιο βρέθηκε σε βάση του Αζόφ στη Μαριούπολη

RIA Novosti / Alexei Kudenko
Το εγχειρίδιο "English for the Military" (English for the Military) του μεγαλύτερου βρετανικού εκδοτικού οίκου Macmillan βρέθηκε στη βάση της Μαριούπολης των νεοναζί από το σύνταγμα του Αζόφ, αναφέρει ο ανταποκριτής του RIA Novosti.

Το βιβλίο περιγράφει την ιστορία, την εσωτερική δομή, τα στάδια της επέκτασης του μπλοκ του ΝΑΤΟ και επίσης περιγράφει παραδόσεις, κανόνες, όπως ο στρατιωτικός χαιρετισμός που υιοθετήθηκε στον αμερικανικό και βρετανικό στρατό. Εξηγεί επίσης πώς να αναγνωρίσετε τα σεβρόν, τα μπαλώματα και τις επωμίδες του στρατού της Συμμαχίας.

Το εγχειρίδιο βοηθά στην κατανόηση της ικανότητας ανάγνωσης χαρτών του ΝΑΤΟ, για παράδειγμα, αναγνωρίζοντας τα τυπικά σύμβολα του ΝΑΤΟ που χρησιμοποιούνται για τον σχηματικό προσδιορισμό διαφόρων τύπων στρατιωτικών μονάδων και οχυρώσεων που χαρτογραφούνται.

Σε μια από τις σελίδες του εγχειριδίου, ο Στρατάρχης του Χίτλερ του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, Έρβιν Ρόμελ τοποθετήθηκε από τους συγγραφείς στο ίδιο επίπεδο με τον Αλεξάντερ Σουβόροφ, τον Τζορτζ Ουάσιγκτον και το Ναύαρχο Νέλσον.

Για τη συστηματοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού, παράλληλα με την κλασική σελιδοποίηση, το βιβλίο χρησιμοποίησε το φωνητικό αλφάβητο του ΝΑΤΟ, όταν σε κάθε γράμμα του αλφαβήτου εκχωρείται ξεχωριστό κωδικό όνομα, για παράδειγμα, A - Alpha, B - Bravo, O - Oscar κ.λπ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail