Εννέα Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επιχειρήσεις των Τούρκων

Τουλάχιστον εννέα στρατιώτες σκοτώθηκαν σε αντάρτικες ενέργειες κατά των τουρκικών δυνάμεων κατοχής στην περιοχή Xakurke των Ζώνες Άμυνας Medya που ελέγχονται από τους αντάρτες στο βόρειο Ιράκ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσίευσε το Κέντρο Τύπου των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (HPG) το Σάββατο, μια τουρκική θέση στο Girê Kevortê καταστράφηκε στις 27 Μαρτίου, αφήνοντας δύο στρατιώτες νεκρούς.

Δύο ημέρες αργότερα, ένα στρατιωτικό όχημα που συμμετείχε σε επιχείρηση του τουρκικού στρατού στην περιοχή των Girê Lêlikan και Girê Şehîd Şervan χτυπήθηκε από αντάρτες. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς και τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν.

Στις 30 Μαρτίου, μονάδα του τουρκικού στρατού στο Girê Lêlikan χτυπήθηκε από αντάρτες με βαρέα όπλα. Τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν στη δράση και μια θέση καταστράφηκε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail