Με πύραυλο Iskander οι Ρώσοι διέλυσαν το αρχηγείο των Ουκρανών στο Χάρκοβο

Freepen.gr - Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν στο αρχηγείο άμυνας του Χάρκοβο την Πέμπτη, σκοτώνοντας περισσότερους από 100 εθνικιστές και δυτικούς μισθοφόρους, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

«Ως αποτέλεσμα ενός χτυπήματος υψηλής ακρίβειας από το επιχειρησιακό-τακτικό συγκρότημα Iskander στο αρχηγείο άμυνας στην πόλη Kharkov στις 31 Μαρτίου, επιβεβαιώθηκε η καταστροφή περισσότερων από 100 εθνικιστών και μισθοφόρων από δυτικές χώρες», δήλωσε ο Konashenkov.

Επιπλέον, τεθωρακισμένα οχήματα που στάλθηκαν για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Donbass καταστράφηκαν στις περιοχές Lozova και Pavlograd. Το στρατιωτικό αεροδρόμιο Μίργκοροντ στην περιοχή Πολτάβα τέθηκε εκτός δράσης και καταστράφηκαν ουκρανικά μαχητικά ελικόπτερα.

"Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επιχειρησιακή-τακτική αεροπορία των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων έπληξε 28 στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας. Μεταξύ αυτών: δύο αποθήκες πυραύλων και όπλων πυροβολικού και πυρομαχικών, καθώς και 23 περιοχές συγκέντρωσης στρατιωτικού εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας», πρόσθεσε ο Konashenkov.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail