Κρεμλίνο: Όταν οι Ευρωπαίοι ξεμεθύσουν από το αμερικανικό μπέρμπον θα έρθουν να μιλήσουμε!

RIA Novosti / Sergey Guneev
Freepen.gr - Όταν οι Ευρωπαίοι θα είναι «νηφάλιοι» και συνειδητοποιήσουν ότι οι ίδιοι ευθύνονται για την τύχη της ηπείρου τους, θα έρθει η ώρα για επανεκτίμηση των σχέσεων με τη Ρωσία και διάλογο, δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Όταν οι Ευρωπαίοι είναι λίγο νηφάλιοι από το αμερικανικό μπέρμπον και όταν θα εξακολουθούν να πιστεύουν πως εμείς οι ίδιοι πρέπει να φροντίσουμε για τη μοίρα της ηπείρου μας, της Ευρώπης, ακόμη και της Ευρασίας, τότε θα έρθει - αυτό δεν είναι μια βραχυπρόθεσμη προοπτική - αλλά τότε τελικά θα έρθει καιρός να επανεκτιμήσουμε τις σχέσεις μας και να μπούμε σε μια κατάσταση διαλόγου», είπε ο Πεσκόφ σε μια συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Πάβελ Ζαρούμπιν στο πρόγραμμα Μόσχα Κρεμλίνο. Πούτιν στο τηλεοπτικό κανάλι Russia 1.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail