Τουρκικό ΜΜΕ: Πολωνία και η Ουγγαρία θέλουν να προσαρτήσουν εδάφη της Ουκρανίας!

Freepen.gr -
«Όλοι γνωρίζουμε; Η ατζέντα μας είναι η Ουκρανία. Ωστόσο, αυτό το θέμα αντιμετωπίζεται πάντα μέσω των ΗΠΑ, της ΕΕ, του Ηνωμένου Βασιλείου και φυσικά της Τουρκίας. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να δούμε τους γείτονες της Ουκρανίας» γράφει η τουρκική ιστοσελίδα dikgazete.com και συνεχίζει:

Οι δύο δυτικοί γείτονες της Ουκρανίας, η Πολωνία και η Ουγγαρία, μπορεί να θέλουν να ανακαταλάβουν ορισμένα από τα εδάφη που προσαρτήθηκαν στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της Σοβιετικής Ένωσης .

Είναι σαφές ότι η Πολωνία έχει από καιρό υιοθετήσει την ιδέα της προσάρτησης τμημάτων του δυτικού τμήματος της Ουκρανίας. Δε θα διστάσει να εκμεταλλευτεί την τρέχουσα κατάσταση.

Στην ατζέντα της πολωνικής κυβέρνησης υπάρχει η προσάρτηση πέντε διαφορετικών περιφερειών της Ουκρανίας και διαμέλισε τον γείτονά της θεωρητικά. Μπορούμε να το καταλάβουμε από τον χάρτη που εμφανίζεται στο TVP1 Channel της Πολωνίας.
 
Σε αυτόν το χάρτη, οι περιφέρειες Lvov, Ivano-Frankovsk, Volyn, Rovno, Ternopol της Ουκρανίας αποτελούν πολωνικό έδαφος. Η Υπερκαρπάθια Περιφέρεια εμφανίστηκε ως έδαφος της Ουγγαρίας. 

Επίσης ένα μικρό τμήμα προσαρτάται στη Ρουμανία ενώ η λεγόμενη Νοβορωσία έχει περάσει στη Ρωσική Ομοσπονδία με την Ουκρανία περίπου στο 1/3 των πάλαι ποτέ εδαφών της και περίκλειστη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail