Από την αμερικανική πανεπιστημιούπολη μέχρι το Μπαχρέιν, ο πόλεμος στη Γάζα αποκτά διεθνή χαρακτηριστικά

Έξι μήνες έχουν περάσει από την έναρξη της σιωνιστικής επίθεσης εναντίον της Λωρίδας της Γάζας, περισσότεροι από 30.000 χιλιάδες Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί, αξιωματούχοι του ΟΗΕ αποκαλούν ανοιχτά αυτό που συμβαίνει γενοκτονία, αλλά παρ' όλο το μέγεθος των όσων συμβαίνουν στη Γάζα, οι αραβικές μάζες βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου και μόνο λίγοι ακτιβιστές περιορίζονται σε συγκεντρώσεις.

Damir Nazarov - southfront.press / Παρουσίαση Freepen.gr

Ενώ οι Άραβες περιμένουν το δεύτερο στάδιο της γενοκτονίας της Γάζας (την καταστροφή της Ράφα), γενναίοι φοιτητές, δάσκαλοι και καθηγητές της δυτικής κοινότητας αμφισβητούν το φαύλο σύστημα του σιωνιστικού λόμπι. Η φοιτητική ιντιφάντα έθεσε μια νέα τάση πολιτικής δραστηριότητας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη μέχρι τις χώρες της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής, τώρα είναι προφανές ότι ακόμη και η κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, ακόμη και η πιθανή έκδοση εντάλματος από το διεθνές ποινικό δικαστήριο κατά της κυβερνώσας σιωνιστικής κλίκας δεν θα σταματήσει το φιλοπαλαιστινιακό κύμα στη Δύση. Η τάση έχει ξεκινήσει και θα αποκτήσει πρωτοφανή δυναμική με την πάροδο του χρόνου. Οι τιμωρητικές αρχές των λεγόμενων «δημοκρατικών κοινοτήτων» έχουν απλώς επιδεινώσει την κατάσταση, διότι τώρα έχουν εκτυλιχθεί έντονες συζητήσεις για τη σύγχρονη ελευθερία του λόγου μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα εγκλήματα των Εβραίων δεν αποτελούν πλέον θέμα ταμπού για τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και την κοινωνία των πολιτών.

Τα αρπακτικά του σιωνισμού, που είχαν ενσωματωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, επίσης δεν έμειναν μακριά. Πρώτα, ο τρομοκράτης Τραμπ επαίνεσε την αστυνομική τρομοκρατία εναντίον φοιτητών, στη συνέχεια, σιωνιστές πράκτορες εξαπέλυσαν επιδρομές εναντίον τοπικών φιλοπαλαιστινιακών ακτιβιστών. Οι Σιωνιστές δεν θέλουν να παραδεχτούν πως είναι οι επιτιθέμενοι και οι υποκινητές της γενοκτονίας, ο ψεύτικος ρόλος του «θύματος» που προσπαθούν εδώ και ογδόντα χρόνια δεν παράγει πλέον το αποτέλεσμα του «οίκτου» ούτε για τον δυτικό λαϊκό άνθρωπο.

Εν τω μεταξύ, η Μέση Ανατολή δεν είναι λιγότερο καυτή από τις πανεπιστημιουπόλεις των αμερικανικών πανεπιστημίων. Στα τέλη Απριλίου, ο λεγόμενος υπουργός Εθνικής Ασφάλειας των Σιωνιστών, Μπεν-Γβιρ, είχε ένα ατύχημα. Πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα υπόθεση, διότι το ατύχημα αυτό έδωσε αφορμή για πολλές θεωρίες. Οι σιωνιστές θεωρητικοί συνωμοσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να δίνουν διάφορες εκδοχές για το τι συνέβη. Κάποιοι έκαναν υστερία για τις δυνατότητες των ιρανικών μυστικών υπηρεσιών, αναφερόμενοι στο χειμερινό βίντεο των Ιρανών όπου εξοντώνουν εύκολα τον τρομοκράτη Νετανιάχου. Άλλοι πρότειναν ότι η δυσαρέσκεια* του Μπάιντεν με τη δεξιά πτέρυγα των Σιωνιστών αρχίζει να εκδηλώνεται με τη μορφή τέτοιων «τροχαίων ατυχημάτων». Σε κάθε περίπτωση, δεν υπήρξαν ατυχήματα στην ιστορία του ψυχοπαθούς σεχταριστή Μπεν-Γκουίρ.

Λαμβάνοντας υπόψη την κρίση στο εσωτερικό του κυβερνώντος υπουργικού συμβουλίου της σιωνιστικής αποικίας, είναι αδύνατο να μην αναφερθεί η κατάσταση με τους ορθόδοξους Εβραίους, οι οποίοι, μετά τα λόγια του Νετανιάχου για γενική κινητοποίηση, ξεκίνησαν συγκεντρώσεις κατά της υιοθέτησης ενός νέου στρατιωτικού νόμου που επιτρέπει την επιστράτευση των «Χαρεντίμ» για στρατιωτική θητεία. Με φόντο τον ακτιβισμό του Λαπίντ, ο παράγοντας των ορθόδοξων Εβραίων έχει γίνει επίσης ένα ισχυρό εμπόδιο για την περαιτέρω πρωθυπουργία του Νετανιάχου.

Ενώ η πολιτική κρίση μαίνεται στο εσωτερικό της σιωνιστικής αποικίας, η Χαμάς αρχίζει τις προετοιμασίες για τον δεύτερο γύρο της μάχης για τον κατακλυσμό της αλ Άκσα. Έτσι, ο εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών αλ Κάσαμ, Αμπού Ουμπάιντα, έκανε ένα νέο μήνυμα προς το λαό της Ιορδανίας, το οποίο λειτούργησε ως μήνυμα για τη συνέχιση των αντισιωνιστικών διαδηλώσεων από τους Ιορδανούς. Περαιτέρω, ένα μέλος του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, ο Musa abu Marzouk, σε συνέντευξή του στο ιρανικό κανάλι, επεσήμανε ότι «σε περίπτωση αποχώρησης από το Κατάρ, η Χαμάς θα πάει στην Ιορδανία, επειδή πολλά μέλη του κινήματος έχουν την υπηκοότητα αυτής της χώρας». Έτσι, το κορυφαίο παλαιστινιακό κόμμα αφήνει να εννοηθεί ότι είναι έτοιμο να αναλάβει κάποιο πολιτικό ρίσκο (η Χασεμιτική απολυταρχία παραδοσιακά μισεί όλες τις ισλαμικές οργανώσεις στην Παλαιστίνη) προκειμένου να υλοποιήσει το επόμενο στάδιο της απελευθέρωσης της ιερής γης και του τρίτου ιερότερου τόπου του Ισλάμ. Θα εκφράσω μια κοινότυπη άποψη, η Χαμάς επιλέγει μια βολική στιγμή για να κηρύξει μια επανάσταση στην Ιορδανία, η οποία θα γίνει «εφιάλτης» για τους κατακτητές.

Κλείνοντας, θα αναφέρω τα καλά νέα στο αντισιωνιστικό μέτωπο, παρατάξεις από το Μπαχρέιν προσχώρησαν στην αντίσταση. Η Saraya al-Ashtar, σε υποστήριξη της Παλαιστίνης, ανακοίνωσε μια επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο κατεχόμενο umm al-Rashrash. Το μέτωπο του αγώνα διευρύνεται και ο αριθμός των υποστηρικτών του παλαιστινιακού αγώνα θα αυξηθεί.

*- Το ενδιαφέρον της Ουάσινγκτον είναι εύκολο να κατανοηθεί, οι Σιωνιστές έχουν γίνει ένα πραγματικό βάρος, ειδικά με φόντο την κατάσταση στην ανατολική Ευρώπη. Συν την παλιά διαμάχη μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων, ο καθένας από τους οποίους έχει τη δική του άποψη για το τι πρέπει να είναι το «Ισραήλ». Για τους Δημοκρατικούς, όλοι οι δεξιοί σιωνιστές θεωρούνται απαράδεκτες φιγούρες λόγω της προσωπικής τους ιδεολογίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail