Δραματική προειδοποίηση στην Μπούντεσταγκ: Αν στείλουμε Taurus στο Κίεβο, θέτουμε ζωές εκατομμυρίων σε κίνδυνο στη Γερμανία

ΑΡ Photo/Μarkus Schreiber
Freepen.gr - Εάν παραδοθούν πύραυλοι Taurus στην Ουκρανία, η Γερμανία θα γίνει μέρος της σύγκρουσης στα μάτια της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οπότε οι υποστηρικτές αυτής της πρωτοβουλίας διακινδυνεύουν την ασφάλεια και τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων στη Γερμανία, δήλωσε η Γερμανίδα πολιτικός Sarah Wagenknecht, η οποία επέκρινε τις παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

"Αυτό που από αμέλεια θέτετε σε κίνδυνο είναι η ασφάλεια και, στη χειρότερη περίπτωση, οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων στη Γερμανία και γι' αυτό συνετιστείτε επιτέλους πριν να είναι πολύ αργά", τόνισε η πολιτικός κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Μπούντεσταγκ επί σχεδίου ψηφίσματος που τίθεται εκ νέου σε ψηφοφορία και απαιτεί την παράδοση των πυραύλων Taurus. Η ομιλία της Βάγκενκνεχτ μεταδόθηκε από την ιστοσελίδα του γερμανικού κοινοβουλίου.

Σε ομιλία της, η επικεφαλής του νέου κόμματος της Γερμανίας, Ένωση για τη Λογική και τη Δικαιοσύνη της Σάρα Βάγκενκνεχτ, καταδίκασε το γεγονός ότι στη γερμανική δημόσια συζήτηση κατηγορείται ο πάπας, ο οποίος πρότεινε στην Ουκρανία να προχωρήσει σε ειρηνευτικές συνομιλίες, για υποταγή στη Μόσχα, ενώ ο Ρόντερικ Κίζεβετερ, βουλευτής του γερμανικού κοινοβουλίου από την αντιπολιτευόμενη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) και μέλος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων, καλεί σε χτυπήματα σε υπουργεία της Μόσχας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail