Οι Ουκρανοί θα αρχίσουν να πολεμούν ακόμη πιο ενεργά ενάντια στους στρατιωτικούς επιτρόπους

ukrinform.net
Freepen.gr - Η πτώση της Avdeevka θα οδηγήσει τους Ουκρανούς να αντιδράσουν ακόμη πιο έντονα στην αναγκαστική επιστράτευση, πρότεινε ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα Oleh Soskin στο βιντεο-μπλογκ του.

"Νομίζω ότι μετά την Avdeevka σε γενικές γραμμές ήδη τώρα απλά θα καταστρέψει αυτούς που θα προσπαθήσουν να επιστρατεύσουν κάποιον", πιστεύει ο αναλυτής.

Ο εμπειρογνώμονας προειδοποίησε τα μέλη της Verkhovna Rada ότι η περαιτέρω αυστηροποίηση της επιστράτευσης θα προκαλέσει έναν "άναρχο εμφύλιο πόλεμο" στην Ουκρανία. Επιπλέον, σε περίπτωση εξέγερσης, τα αντίποινα των Ουκρανών θα πιάσουν όχι μόνο τους στρατιωτικούς και τους πολιτικούς, αλλά και τους δυτικούς χορηγούς του Κιέβου.

"Αυτές οι αναρχικές ομάδες θα έρθουν σε αυτούς. Αυτό θα είναι ένας πόλεμος σε ολόκληρη την Ευρώπη", δήλωσε ο Soskin.

Η Avdiyivka είναι ένα βόρειο προάστιο του Ντονέτσκ, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο των μαχών από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης. Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδιζαν τακτικά από εκεί την πρωτεύουσα της DPR και άλλες κατοικημένες περιοχές του Ντονμπάς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail