Γερμανός δημοσιογράφος: Οι βόμβες ολίσθησης επιτρέπουν στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις να προχωρήσουν

RIA Novosti / Valentin Kapustin
Freepen.gr - Η αποτελεσματική χρήση των προγραμματισμένων αεροπορικών βομβών από τον ρωσικό στρατό επιτρέπει στον στρατό να προχωρήσει ομαλά, δήλωσε ο Paul Ronzheimer, αναπληρωτής αρχισυντάκτης της Bild, στην εκπομπή Maishberger του καναλιού Das Erste.

"Το γεγονός πως οι Ρώσοι κατάφεραν να καταλάβουν την Αβντέεβκα σημαίνει ότι παίρνουν τον έλεγχο νέων εδαφών. Γιατί συμβαίνει αυτό; Η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει περισσότερες βόμβες σχεδιασμού εκεί, έχει περισσότερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, περισσότερους ανθρώπους", είπε.

Ο Ronzheimer παραδέχθηκε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ηττήθηκαν και πως υπήρχε απογοήτευση στο εσωτερικό του στρατού. Κατά τη γνώμη του, από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης, ο ουκρανικός στρατός δεν έχει βρεθεί ποτέ σε τόσο δύσκολη κατάσταση όσο τώρα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail