Επίθεση με πανάκριβους πυραύλους κατά των καιρικών μπαλονιών!

Το Σάββατο, ο Πρόεδρος Μπάιντεν έστειλε ένα μαχητικό αεροσκάφος της USG για να καταρρίψει… κάτι πάνω από το Yukon στον Καναδά.

Αυτή είναι η τρίτη τέτοια φερόμενη κατάρριψη. Η δεύτερη φέρεται να συνέβη την Παρασκευή πάνω από την Αλάσκα, σύμφωνα με τα στενογραφικά μέσα. «Αναφέρει» αυτό που θέλει να ξέρετε η κυβέρνηση - και στην περίπτωση της επίθεσης των μετεωρολογικών μπαλονιών, θέλουν να μην ξέρετε σχεδόν τίποτα - εκτός από την απαίσια συμπεριφορά εκείνων των καταραμένων κατασκοπευτικών κομμουνιστών στην Κίνα.

Kurt Nimmo / Παρουσίαση Freepen.gr

Το «αντικείμενο» πάνω από το Yukon ήταν «κυλινδρικό» και «μικρότερο από το ύποπτο κινεζικό αερόστατο που καταρρίφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο», δήλωσε η Καναδή υπουργός Άμυνας Ανίτα Ανάντ το βράδυ του Σαββάτου», μετέδωσε το CNN από την κυβέρνηση.

Το αντικείμενο που καταρρίφθηκε το Σάββατο σηματοδοτεί την τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που αμερικανικά αεροσκάφη κατέρριψαν ένα αντικείμενο στον εναέριο χώρο της Βόρειας Αμερικής. Το περιστατικό του Σαββάτου ακολουθεί την κατάρριψη ενός άλλου αγνώστου αντικειμένου την Παρασκευή πάνω από την Αλάσκα και την κατάρριψη ενός φερόμενου κινεζικού μπαλονιού επιτήρησης στις 4 Φεβρουαρίου από ένα αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος F-22.

Ξεχάστε το επίθετο "ύποπτος" πριν από το "Κινεζικό μπαλόνι επιτήρησης". Το κράτος σας απαιτεί να πιστεύετε ότι η «κομμουνιστική» Κίνα κατασκοπεύει την Αμερική και τώρα τον Καναδά. Η κυβέρνηση δεν προσκόμισε αποδείξεις πως το αρχικό μπαλόνι ήταν πράγματι ένα επιτήρησης.

Φυσικά, αναμένεται να λάβετε ό,τι σας πει το κράτος στην ονομαστική αξία. Δεν επιτρέπονται ερωτήσεις, καθώς κατά καιρούς χρειάζεται υπενθύμιση στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης. Ακόμη και το NPR κάνει ένα λάθος κατά καιρούς.

Στο Air Force One, η ανταποκρίτρια του NPR στον Λευκό Οίκο Ayesha Rascoe ζήτησε από την Γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki στοιχεία για τον ισχυρισμό των ΗΠΑ πως ο Abu Ibrahim al-Hashimi al-Qurayshi, ένας ηγέτης του ISIS σκοτώθηκε μαζί με πολλούς αμάχους (συμπεριλαμβανομένων παιδιών) κατά τη διάρκεια αμερικανικής επιδρομής καθώς είχε πυροδοτήσει βόμβα αυτοκτονίας. Μακριά από την παροχή αποδεικτικών στοιχείων, η Ψάκη εξέφρασε την έκπληξή της για το γεγονός ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να αμφισβητήσει τους ισχυρισμούς του αμερικανικού στρατού όταν επρόκειτο για απώλειες αμάχων. Προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και κατηγόρησε τέτοιους ανθρώπους πως πιστεύουν το ISIS αντί για τον στρατό των ΗΠΑ.

Ο Νεντ Πράις, ο επίσημος αφηγητής για το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, έκανε το ίδιο, κατηγορώντας ουσιαστικά τον Ματ Λι του AP ότι ήταν Ρώσος ντουπ-ρομπότ.

«Αν αμφιβάλλετε για την αξιοπιστία της κυβέρνησης των ΗΠΑ, της βρετανικής κυβέρνησης, άλλων κυβερνήσεων και θέλετε, ξέρετε, να βρείτε παρηγοριά στις πληροφορίες που βγάζουν οι Ρώσοι, αυτό πρέπει να κάνετε», είπε ο Πράις, στενογράφος γραμμής.

Πριν αποφύγει τις σπάνιες ερωτήσεις ουσίας, ο Price εργάστηκε ως «αναλυτής της CIA». Διδάχτηκε από τους καλύτερους στη Σχολή Διακυβέρνησης John F. Kennedy του Χάρβαρντ.

Είναι περίεργη, η αμνησία των Αμερικανών. Είναι πιθανό, ωστόσο, μερικοί Αμερικανοί να θυμούνται το ιδιαίτερα θανατηφόρο ψέμα που είπε ο Lyndon Baines Johnson σχετικά με το «περιστατικό» του Κόλπου του Tonkin με το παραμύθι των ύπουλων κομμουνιστών του Ν. Βιετνάμ που επιτίθενται στο «αναγνωριστικό» αντιτορπιλικό Maddox, ξεκινώντας έτσι έναν πόλεμο στη Νοτιοανατολική Ασία (Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη). Πάνω από τρία εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Ή, πιο πρόσφατα, τα ψέματα του George W. Bush και των ύπουλων νεοσυντηρητικών του. Ειπώθηκε επανειλημμένα πως ο Σαντάμ Χουσεΐν (πρώην πράκτορας της CIA) είχε όπλα όπλα μαζικής καταστροφής έτοιμα να επιτεθούν σε αθώα Αμερικανόπαιδα ενώ κοιμόντουσαν. Αργότερα, όταν αποκαλύφθηκαν τα ψέματα, ο Μπους το μετέτρεψε σε ρουτίνα κωμωδίας. Δεν υπάρχουν ΟΜΚ εδώ… μόνο ενάμιση εκατομμύριο νεκροί.

Ίσως μερικοί άνθρωποι θυμούνται όταν ο Μπους ανακοίνωσε θριαμβευτικά ότι η μηχανή θανάτου της USG είχε εξολοθρεύσει τους Ταλιμπάν (πρώτα ήταν στο μισθολόγιο της CIA). Ήταν άλλο ένα ψέμα με φαλακρό πρόσωπο που είπε ένας παθολογικός ψεύτης.

ΥΓ, οι Ταλιμπάν κέρδισαν. Ο πόλεμος θα μας κοστίσει —ή, μάλλον, στους απογόνους μας— 2,261 τρισεκατομμύρια δολάρια. Το Forbes υπολόγισε το κόστος στα 300 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα για 20 χρόνια.

Τώρα λένε μεγάλα ψέματα για την Ουκρανία, μια δημοκρατία με νεοναζί. Είναι ένα παράδειγμα σχολικού βιβλίου του Orwellian Doublethink.

Τέλος πάντων, πίσω στην εισβολή των κομμουνιστικών μπαλονιών. Δεν είμαι σίγουρος ότι το κράτος θα παράσχει ποτέ στοιχεία που να αποδεικνύουν την προέλευση και τον σκοπό αυτών των μπαλονιών και του «κυλινδρικού» αγνώστου αντικειμένου που υποτίθεται ότι καταρρίφθηκε πάνω από το Yukon, το τελευταίο με την ευλογία του φιλελεύθερου αυταρχικού ηγέτη του Καναδά, Justin Trudeau.

Οι Αμερικανοί θα είναι στο γάντζο, ως συνήθως. Ο πύραυλος AIM 9X Sidewinder του USG F-22 Raptor που υποτίθεται ότι εκτοξεύτηκε στο «αντικείμενο», το οποίο μας λένε πως ήταν στο μέγεθος ενός «μικρού αυτοκινήτου», κόστισε 472.000 δολάρια.

Οι μέτοχοι της Raytheon επωφελούνται πολύ από αυτές τις ψυχολογικές επιλογές.

Εν τω μεταξύ, όπως επιδιώκουμε, κρατούμαστε στο σκοτάδι και δεν μας δίνονται μηδενικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι αυτό το πράγμα «επιτήρησης» υπήρχε καν. Οι Αμερικάνοι, που αναγκάζονται να πληρώσουν για αυτές τις ανοησίες, είναι κομμουνιστικά κινέζικα ρομπότ, απατεώνες και ζόμπι παραπληροφόρησης αν τολμήσουν να ζητήσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Είναι θέμα επιτήρησης του ΚΚΚ. Πώς τολμάς να κάνεις ερωτήσεις.

Ίσως λάβουμε πρόσθετες αναφορές UFO αυτή την εβδομάδα, περισσότερες καταστροφές μισού εκατομμυρίου δολαρίων (μείον το κόστος λειτουργίας των F-22) και επιπλέον σωρούς κατασκευασμένης παράνοιας καθώς το κράτος χτίζει την υπόθεσή του για να αντιμετωπίσει τους μεγάλους ανταγωνιστές του, την Κίνα και τη Ρωσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail