Μεντβέντεφ: Η μαζική έξοδος των Ουκρανών είναι η απάντηση για το μέλλον της χώρας

Freepen.gr - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πήγε στο Κίεβο πήγε στο Κίεβο αφού έλαβε εγγυήσεις ασφαλείας, έγραψε στο κανάλι του στο Telegram ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, κατά την επίσκεψή του, ο Μπάιντεν ορκίστηκε δημόσια πίστη στο νεοναζιστικό καθεστώς.

"Υποσχέθηκε πολλά όπλα και ορκίστηκε πίστη στο νεοναζιστικό καθεστώς μέχρι το τέλος. Και φυσικά, υπήρχαν αμοιβαία ξόρκια για τη νίκη που θα ερχόταν με νέα όπλα για το θαρραλέο έθνος", έγραψε ο Μεντβέντεφ.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ μίλησε επίσης για το μέλλον της Ουκρανίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, η μαζική έξοδος του πληθυσμού από την Ουκρανία είναι η απάντηση στο ερώτημα για το μέλλον αυτής της χώρας.

"Μίλησα πρόσφατα με μετανάστες από ουκρανικά εδάφη. Μου θύμισαν απλές στατιστικές. Το 2001, ο πληθυσμός της Ουκρανίας, σύμφωνα με την απογραφή, ήταν περίπου 48,5 εκατομμύρια άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εργάζονταν τότε στο εξωτερικό). Το 2014, η Κριμαία και το Ντονμπάς αποσχίστηκαν. Μετά άρχισε η ειδική επιχείρηση και η ενεργός μετανάστευση», έγραψε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Συμπερασματικά, ο Μεντβέντεφ αποκάλεσε την Ουκρανία μια παράξενη οντότητα γνωστή ως Okraina, που κυριολεκτικά μεταφράζεται από τα ρωσικά ως «προάστια».

* πληροφορίες english.pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail