Οι επισκευές της γέφυρας της Κριμαίας ολοκληρώθηκαν λίγους μήνες μετά την έκρηξη σαμποτάζ

 ΕΡΑ-ΕFE
Freepen.gr - Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι η γέφυρα της Κριμαίας που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές έχει ανοικοδομηθεί πλήρως και επισκευαστεί, αφού ένα σημαντικό κομμάτι της καταστράφηκε σε έκρηξη δολιοφθοράς της 8ης Οκτωβρίου που σκότωσε τέσσερις ανθρώπους.

«Η γέφυρα της Κριμαίας είναι πλήρως ανοιχτή για την κυκλοφορία αυτοκινήτων σε όλες τις λωρίδες της 39 ημέρες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα», ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Ρώσος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μάρατ Χουσνουλίν. Φαίνεται μια απίστευτα γρήγορη διόρθωση, δεδομένης της έκτασης της ζημιάς και του γεγονότος ότι η έκρηξη συνέβη μόλις πριν από 5 μήνες.

«Ήδη στις 5 Δεκεμβρίου, δύο εβδομάδες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, ανοίξαμε τη δεξιά πλευρά της γέφυρας, η οποία είχε υποστεί τις περισσότερες ζημιές», πρόσθεσε ο Khusnullin.

"Τα δομικά στοιχεία συναρμολογούνται αυτήν την στιγμή και συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την τοποθέτησή τους. Οι εργασίες γίνονται όλο το εικοσιτετράωρο σε δύο βάρδιες , συμμετέχουν 305 άτομα και 32 μονάδες μηχανημάτων", εξήγησε ο αξιωματούχος.

Στην Ελλάδα ακόμη δε θα είχαμε πάρει την απόφαση για να κάνουμε διαγωνισμό για τη μελέτη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail