Η Ρωσία θα ρίξει περίπου 200.000 στρατιώτες στη ζώνη ειδικής επιχείρησης

Freepen.gr - Η Ρωσία ετοιμάζεται να αναπτύξει εκατοντάδες χιλιάδες στρατεύματα στη ζώνη της ειδικής επιχείρησης τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, αντιστράτηγος Ιγκόρ Ρομανένκο.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό, όπως πρόκειται για την στρατηγική εφεδρεία του ρωσικού στρατού που αριθμεί περίπου 200.000 άτομα.

Σύμφωνα με την στρατιωτική λογική, οι δυνάμεις θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της ομάδας στα ανατολικά και θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν το έργο της κατάληψης του Ντονμπάς, πιστεύει ο στρατηγός.

Όλοι οι έφεδροι θα αναπτυχθούν στο πεδίο της μάχης το Μάρτιο, είπε επίσης ο Ρομανένκο.

Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, Kirill Budanov, πιστεύει πως αποφασιστικές μάχες με τα ρωσικά στρατεύματα ενδέχεται να διεξαχθούν από τα μέσα έως τα τέλη της άνοιξης.

"Ναι, [θα είναι] ένα σημείο καμπής", είπε ο Μπουντάνοφ. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη ξεκινήσει μια μεγάλη επίθεση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail