Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ματαίωσαν τα σχέδια του Κιέβου για επιθέσεις με drones σε ρωσικό έδαφος

Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός επιτέθηκε σε θέσεις του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος της Ουκρανίας, στα οποία δημιουργήθηκαν drones για να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.

«Στις 31 Δεκεμβρίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας πραγματοποίησαν πλήγμα με όπλα υψηλής ακρίβειας, μεγάλης εμβέλειας, στις εγκαταστάσεις του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος της Ουκρανίας που εμπλέκεται στην κατασκευή επιθετικών μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων για τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας», σημείωσε το πρακτορείο.

Επιπλέον, ήταν δυνατό να χτυπηθούν τοποθεσίες αποθήκευσης και τοποθεσίες εκτόξευσης για drones. Το υπουργείο Άμυνας τόνισε πως «τα σχέδια του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο εγγύς μέλλον ματαιώθηκαν».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail