Πούτιν: Η Ρωσία δε θα διασπαστεί ποτέ

Mikhail Klimentyev/Russian Presi
Freepen.gr -
Η Δύση έλεγε ψέματα για την ειρήνη και χρησιμοποιεί κυνικά την Ουκρανία και το λαό της για να σπείρει διχόνοια στη Ρωσία, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στην πρωτοχρονιάτικη ομιλία του προς το έθνος.

"Η Δύση έλεγε ψέματα για την ειρήνη ενώ ετοιμαζόταν για επιθετικότητα και τώρα το παραδέχεται ανοιχτά, χωρίς δισταγμό. Και χρησιμοποιούν κυνικά την Ουκρανία και το λαό της για να αποδυναμώσουν και να διασπάσουν τη Ρωσία", είπε ο αρχηγός του κράτους.

«Ποτέ δεν αφήσαμε κανέναν να το κάνει αυτό και ποτέ δε θα συμβεί», τόνισε ο Πούτιν.

Σημείωσε πως επί χρόνια οι δυτικές ελίτ διαβεβαιώνουν υποκριτικά τις ειρηνικές προθέσεις τους, συμπεριλαμβανομένης της επίλυσης της σύγκρουσης του Ντονμπάς. «Στην πραγματικότητα, με κάθε δυνατό τρόπο ενθάρρυναν τους νεοναζί που συνέχισαν στρατιωτικές και ανοιχτά τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον των πολιτών των λαϊκών δημοκρατιών του Ντονμπάς», πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail