Η Ρωσία έχει επαρκή αποθέματα όλων των τύπων όπλων – Μεντβέντεφ

Freepen.gr - Η Ρωσία έχει επαρκή αποθέματα όπλων και μέσων καταστροφής, δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ομάδας εργασίας του στρατιωτικο-βιομηχανικού συγκροτήματος. Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση συζήτησαν τα μέτρα ελέγχου για την παραγωγή των πιο δημοφιλών τύπων όπλων, στρατιωτικού και ειδικού εξοπλισμού, αναφέρει το Interfax.

"Οι αντίπαλοί μας παρακολουθούν. Λένε περιοδικά ότι δεν έχουμε αυτό ή εκείνο το πράγμα, πως μας έχουν μείνει πύραυλοι για 2,5 φορές, μετά θα πουν κάτι άλλο. Θέλω να τους απογοητεύσω. Μας αρκούν όλα", είπε ο Μεντβέντεφ.

Φέτος, οι ρωσικές αμυντικές επιχειρήσεις προμηθεύουν τους πιο απαιτητικούς τύπους όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού. Πρόκειται για χιλιάδες κομμάτια όπλων, ανέφερε ο Μεντβέντεφ.

Το Δεκέμβριο, ο Μεντβέντεφ ανακοίνωσε ότι οι αμυντικές επιχειρήσεις της Ρωσίας παράγουν και προμηθεύουν σταθερά όπλα για τις ανάγκες του στρατού σύμφωνα με νέα καθήκοντα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail