Η Ουκρανία διαπράττει το λεγόμενο «suicide by cop»

Χθες έλαβα ένα e-mail από έναν Ουκρανό φίλο μου. Με τον όρο «Ουκρανός» εννοώ ότι η κουλτούρα και η ταυτότητα του είναι ουκρανική, αγαπά την κληρονομιά του, μιλά τη γλώσσα και αγαπά τη χώρα του. Στην πραγματικότητα, είναι αυτό που θα ονόμαζα «πραγματικός Ουκρανός» σε αντίθεση με τους Ουκροναζί που βρίσκονται στην εξουσία στο Κίεβο. Αλληλογραφούμε τακτικά και ανταλλάσσουμε απόψεις για το τι συμβαίνει. Ιδού και απόσπασμα από όσα του έγραψα χθες:

thesaker.is / Παρουσίαση Freepen.gr

[Σημείωση: Ο αγγλικός τίτλος είναι The Ukraine is committing “suicide by cop”. Το “suicide by cop” είναι ο όρος που χρησιμοποιείται από αστυνομικούς για περιστατικά στα οποία ένα άτομο, το οποίο θέλει να αυτοκτονήσει, αναγκάζει την αστυνομία να χρησιμοποιήσει θανατηφόρα βία

«Είμαι επίσης συντετριμμένος με την εξέλιξη του πολέμου για την απελευθέρωση της Ουκρανίας από το ΝΑΤΟ: ενώ δεν έχω καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα, τρομάζω στη σκέψη του τι κάνει αυτό στον άμαχο πληθυσμό. Η θλίψη μου γίνεται ακόμη πιο βαθιά από τη συνειδητοποίηση πως σε μεγάλο βαθμό ο λαός της Ουκρανίας το έκανε στον εαυτό της. Η Ρωσία προσπάθησε ΠΟΛΥ σκληρά για να μη γίνει πόλεμος, μετά προσπάθησε ΠΟΛΥ σκληρά για να σώσει τους αμάχους και την αστική υποδομή. Αλλά οι άνθρωποι υπό ναζιστική κατοχή πίστεψαν όλη την προπαγάνδα που έβγαινε από το καθεστώς στο Κίεβο και τη Δύση και τώρα θα υπάρχει κόλαση να πληρώσει. 

Για 6 μήνες αυτοί οι αφελείς άνθρωποι πίστευαν πως η Ουκρανία κέρδιζε γιατί δεν μπορούσαν καν να καταλάβουν ότι η Ρωσία χρησιμοποιούσε μόνο περίπου το 10% των δυνάμεών της και προσπαθούσε πολύ σκληρά να σώσει όσους περισσότερους Ουκρανούς. Αλλά όχι, γιόρταζαν τη δολοφονία της Dugina.

Όπως είπε ο Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ «οι Ρώσοι πρόκειται να φέρουν ένα σφυρί έλκηθρου» για να εξατμίσουν τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
Δεν το θέλαμε αυτό.
Μας επιβλήθηκε.
Τι άλλο μπορώ να πω;

Οι Ναζί θα συντριβούν, αλλά το κόστος για να γίνει αυτό θα είναι άσκοπα υψηλό.
Εκατομμύρια πρόσφυγες θα προστεθούν στα εκατομμύρια που ήδη έφυγαν.
Αισθάνομαι εντελώς αηδιασμένος, λυπημένος και θυμωμένος για αυτό το αποτέλεσμα.

Όπως ένα τραγούδι της Rock που ξέρω (“ Gates of Babylon ” των Rainbow – βλέπε παρακάτω) λέει: “ κοιμήσου με τον διάβολο, και μετά πρέπει να πληρώσεις, κοιμήσου με τον διάβολο και ο διάβολος θα σε πάρει μακριά».

Με λύπη λέω ότι πιστεύω πως ο λαός της Ουκρανίας «κοιμήθηκε με τον διάβολο» (τη Δύση) και τώρα έρχεται το αναπόφευκτο.

Αφού έστειλα το email μου, συνέχισα να σκέφτομαι την απόλυτη παραφροσύνη των ουκρανικών ενεργειών. Ένας εξωτερικός παρατηρητής θα μπορούσε να συγχωρεθεί που σκέφτηκε ότι ο ουκρανικός λαός έχει κάποιου είδους επιθυμία θανάτου, και αν όχι οι περισσότεροι άνθρωποι, τουλάχιστον οι ηγέτες της Ουκρανίας. Και μετά με χτύπησε.

Η Ουκρανία κάνει αυτό που είναι γνωστό στις ΗΠΑ ως «αυτοκτονία από αστυνομικό» που η Wikipedia ορίζει ως «Η αυτοκτονία από αστυνομικό ή η αυτοκτονία από την αστυνομία είναι μια μέθοδος αυτοκτονίας στην οποία ένα άτομο που αυτοκτονεί σκόπιμα συμπεριφέρεται με απειλητικό τρόπο, με σκοπό να προκαλέσει θανατηφόρα απάντηση από έναν υπάλληλο δημόσιας ασφάλειας ή επιβολής του νόμου».

Αυτό έχει να πει το Δελτίο Επιβολής του Νόμου του FBI για μια τέτοια κατάσταση: (η έμφαση προστέθηκε)

Οι καταστάσεις αυτοκτονίας από αστυνομικό [suicide by cop] είναι πιο έντονες από άλλες κλήσεις αυτοκτονίας. Όλα τα μέρη είναι οπλισμένα ή το θύμα φαίνεται να είναι οπλισμένο. Το άτομο είναι ενεργό, παρά παθητικό, και επιθετικό προς την αστυνομία ή άλλους. Παρά τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, το SBC ταιριάζει στο πρότυπο της αυτοκτονικής συμπεριφοράς ως προγραμματισμένο αποτέλεσμα μιας εξελισσόμενης ψυχολογικής διαδικασίας. Η πρόληψη και η παρέμβαση είναι δυνατή στα ίδια σημεία όπως και στην αυτοκτονία με άλλα μέσα. Θεωρητικά, οι αυτοκτονίες μπορούν να προληφθούν. Ωστόσο, ρεαλιστικά μπορεί να μην μπορούν να αποφευχθούν λόγω της φύσης του σχεδίου ή του σημείου όπου οι πρώτοι ανταποκρινόμενοι συναντούν το άτομο που αυτοκτονεί. Το SBC συχνά δεν μπορεί να αποτραπεί. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη στη συνέχεια σχετικά με τους αξιωματικούς που εξαναγκάστηκαν να είναι το απρόθυμο μέσο.

Και, απλώς για να διευκρινίσω, ΔΕ θεωρώ ότι η Ρωσία είναι κάποιο είδος «μπάτσου» που πρέπει να επιβάλει το νόμο σε οποιονδήποτε άλλον. Καθόλου. Αλλά βλέπω έναν ηθικό παραλληλισμό μεταξύ του αστυνομικού που δε θέλει να σκοτώσει τον αυτοκτονικό με όπλο, αλλά μπορεί να μην έχει άλλη επιλογή, και στο γεγονός πως η Ρωσία απλά δεν είχε άλλη επιλογή από το να αναλάβει δράση όταν το Donbass απειλήθηκε με επικείμενη εισβολή και η Ρωσία απειλήθηκε από τα σχέδια των Ukronazi να αποκτήσουν πυρηνικό όπλο.

Μερικές φορές ο μόνος τρόπος να αφοπλίσεις ένα άτομο είναι να χρησιμοποιήσεις το δικό σου όπλο. Αυτό ακριβώς συνέβη εδώ.

Αυτό που κάνει όλο αυτό ακόμη χειρότερο είναι πως οι σκοτεινές δυνάμεις στη Δύση είναι που σε πρώτο χρόνο ένωσαν στην Ουκρανία τους Ναζί με τους Νεοσυντηρητικούς (τα δύο άσχημα δίδυμα που πολεμούν μεταξύ τους αλλά μοιάζουν τόσο πολύ!) για να ωθήσουν τον ουκρανικό λαό σε έναν πόλεμο που δεν είχαν ποτέ καμία ευκαιρία να κερδίσουν. Ο ουκρανικός στρατός ηττήθηκε στα μέσα Μαρτίου, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την Ηγεμονία, έτσι διέταξαν κύματα επιστρατεύσεων και έστειλαν ΧΙΛΙΑΔΕΣ «συμβούλους» και «εθελοντές». Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού αυτό που ήταν ένας στρατός των Ουκροναζί αντικαταστάθηκε βασικά από μια de facto δύναμη του ΝΑΤΟ που τώρα επίσης «αποστρατιωτικοποιείται».

Η Αγγλοσιωνιστική Αυτοκρατορία υποσχέθηκε στον ουκρανικό λαό την ειρήνη, την ευημερία και όλα τα πλούτη της δυτικής προπαγάνδας (η οποία είναι εντελώς διαφορετική από τη δυτική πραγματικότητα) και ο αδαής λαός της Ουκρανίας (πλύθηκε πρώτα από τη σοβιετική και μετά τη δυτική προπαγάνδα) τα πίστεψε όλα, γάντζος, πετονιά και βύθισμα». Αυτό είναι παρόμοιο με δύο μοχθηρούς ενήλικες που υπόσχονται σε ένα 5χρονο πολύ νόστιμα γλυκά και λένε σε αυτό το 5χρονο ότι «το μόνο που πρέπει να κάνει» σε αντάλλαγμα για την καραμέλα είναι να πετάξει μερικές πέτρες σε μια αρκούδα που κοιμάται και «μην ανησυχείς, αν η αρκούδα ξυπνήσει θα σε προστατεύσουμε!».

Τώρα αυτή η αρκούδα είναι ξύπνια, και είναι πολύ θυμωμένη με αυτό: το 5χρονο παιδί εκσπλαχνίζεται ενώ οι μοχθηροί ενήλικες που του υποσχέθηκαν «μια γη που ρέει με γάλα και μέλι» παρακολουθούν (από αυτό που – εσφαλμένα – πιστεύουν πως είναι ασφαλής απόσταση) και γελώντας με όλα αυτά.

Αυτό είναι πραγματικά δαιμονικό κακό.

Υπάρχουν ακόμα εκείνοι εκεί έξω που δεν μπορούν, ή δε θέλουν, να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Εδώ λοιπόν θα μοιραστώ μαζί σας ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο που σας δείχνει πώς ακριβώς φαίνονται όλα αυτά στην πραγματικότητα.

Δείτε μόνοι σας: (δεν χρειάζεται άλλη μετάφραση εκτός από το «ВСУ» που σημαίνει «ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας»).


Αυτό που δείχνει αυτό το βίντεο είναι δύο απόπειρες επίθεσης από τις ουκρανικές δυνάμεις: πρώτα οι δυνάμεις των LDNR και μετά οι PMC Wagner. Το τι θα συμβεί στη συνέχεια είναι προβλέψιμο: πρώτα, βλέπετε μια ανταλλαγή πυρών με φορητά όπλα, μετά οι Ρώσοι χρησιμοποιούν όλμους. Τα ρωσικά πολύ ακριβή χτυπήματα πυροβολικού ακολουθούν. Στη συνέχεια, πλήρους κλίμακας επιθέσεις MLRS ακολουθούμενες από ακόμη περισσότερα πλήγματα από ένα ζευγάρι Su-25 και ένα μόνο Su-34. Σύμφωνα με ρωσικές πηγές, σε αυτή την (πολύ μικρή) επίθεση σκοτώθηκαν όλοι (οι περισσότεροι;) Ουκρανοί ενώ οι Ρώσοι δεν υπέστησαν θύματα. Παρατηρήστε πως οι Ουκρανοί στρατιώτες, αν και σίγουρα γενναίοι, δεν έχουν καμία απολύτως υποστήριξη. Προσέξτε επίσης το μικροσκοπικό μέγεθος της επιθετικής δύναμης: οι Ουκρανοί συνήθιζαν να επιτίθενται με πολλές «ταξιαρχίες» (καλά, κάπως), τώρα έχουν φτάσει σε εμπλοκές σε επίπεδο λόχου/διμοιρίας!

Και αυτό το άσκοπο κρεοπωλείο συμβαίνει κάθε μέρα, μέρα με τη μέρα.

Ο Ουκρανός φίλος μου με ρώτησε επίσης γιατί η Ρωσία δε διώχνει τον "Ζε" [Ζελένσκι] και τη συμμορία του.

Νομίζω πως αυτή είναι η ουσία του προβλήματος: πιστεύω ότι ο ίδιος ο ουκρανικός λαός πρέπει να ανατρέψει τον «Ζε», όχι οι Ρώσοι. Όπως ήταν παιδιάστικο να πιστεύει κανείς πως η ΕΕ θα μετέτρεπε την Ουκρανία σε μια νέα Γερμανία εν μία νυκτί, είναι εξίσου παιδιάστικο να πιστεύει κανείς ότι «ο Πούτιν θα έρθει και θα αποκαταστήσει την τάξη». Ο Πούτιν είναι ο Πρόεδρος της Ρωσίας, όχι της Ουκρανίας, και δεν είναι δουλειά του να σώσει την Ουκρανία από το λάκκο στον οποίο έπεσε.

Υπάρχουν επίσης τρεις πρακτικοί για να μην αποκεφαλιστεί το καθεστώς του Κιέβου (ακόμα):

  1. Το καθεστώς ούτως ή άλλως δεν έχει καμία υπηρεσία, το μόνο που θα πετύχαινε μια τέτοια αποκεφαλιστική επίθεση είναι να κόψει ένα ήδη πολύ νεκρό κεφάλι.
  2. Η Ηγεμονία θα μπορούσε γρήγορα να αντικαταστήσει την παλιά συμμορία με μια νέα.
  3. Οι "Ze" & Co. είναι τόσο φανταστικά ανίκανοι που η Ρωσία δεν θα μπορούσε να ελπίζει πως θα έχει έναν πιο αδύναμο, πιο ανόητο και πιο ανίκανο αντίπαλο ούτως ή άλλως.

Ωστόσο, είναι δουλειά του Πούτιν να προστατεύει τη Ρωσία και το λαό της Ρωσίας. Ωθώντας τους Ουκρανούς σε όλο και πιο επικίνδυνες προκλήσεις, οι Νεοσυντηρητικοί γνώριζαν πλήρως ότι ωθούσαν τους Ουκρανούς σε ένα είδος τρέλας «αυτοκτονίας από αρκούδα».

Η θλιβερή αλήθεια είναι πως στη Ρωσία δε δόθηκε άλλη επιλογή από το να κάνει αυτό που ο ουκρανικός λαός δεν μπορούσε (ή δε θα έκανε): να αποναζιστικοποιήσει την Ουκρανία. Και αφού η Ουκρανία δεν μπορούσε να αποναζιστικοποιηθεί, έπρεπε να αφοπλιστεί.

[Παρένθεση: ω και παρακαλώ μη μου πείτε «αλλά οι Ουκρανοί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να αντισταθούν». Η αντίσταση είναι πάντα δυνατή, ακόμη και κάτω από τα πιο σκληρά και διαβολικά καθεστώτα. Και όταν αυτή η αντίσταση φαίνεται να είναι μάταιη, τότε παραμένει ζήτημα τιμής, προσωπικής επιλογής, ηθικής υποχρέωσης να αντισταθεί κανείς όσο καλύτερα μπορεί. Η αντίσταση στο κακό είναι αυτό που ορίζει την ανθρωπιά μας. Και αν κάποιος πραγματικά δεν μπορεί, τότε, τουλάχιστον, κάθε άνθρωπος έχει την επιλογή να «ζει όχι με ψέματα»! Και πάλι, η αντίσταση, όσο ταπεινή και μικρή κι αν είναι, είναι πάντα δυνατή και οι κάτοικοι του Donbass το έχουν αποδείξει!]

Αυτό το τελευταίο λουτρό αίματος που προέρχεται από τους Νεοσυντηρητικούς έχει ήδη καταλήξει σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που σκοτώθηκαν, ακρωτηριάστηκαν ή εκτοπίστηκαν άσκοπα. Αυτό το χειμώνα θα χειροτερέψει.

Και τι νομίζετε πως κάνουν οι Ukronazis για να μετριάσουν με κάποιο τρόπο αυτήν την καταστροφή;

Διαπραγματεύονται; Όχι!

Θέλουν να διαλύσουν το άγαλμα του ιδρυτή της πόλης της Οδησσού! Ναι, όπως και τα άλλα εκφυλισμένα φρικιά στην Ανατολική Ευρώπη, οι Ukronazis εξακολουθούν να «μάχονται αγάλματα» και, κατ' επέκταση, το δικό τους ιστορικό παρελθόν. Πόσο κουτό…

Όλα αυτά θα ήταν πολύ ξεκαρδιστικά αν δεν ήταν και τόσο φρικτά και αν εκατομμύρια δεν έπρεπε να υποφέρουν από τις ενέργειες των σατανάδων που κυβερνούν τη Δύση!

Το FBI έχει πολύ δίκιο. Το suicide by cop είναι ως επί το πλείστον αναπόφευκτο.

Ήταν σωστό για τη Ρωσία να προσπαθήσει τόσο σκληρά για να αποφύγει έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας; Ναί.

Ήταν σωστό για τους Ρώσους να προσπαθήσουν να ελαχιστοποιήσουν τις ζημιές στους αμάχους και στην υποδομή της Ουκρανίας; Ναι και πάλι, απολύτως!

Σκεφτείτε το: εάν η Ρωσία είχε επιτεθεί στην Ουκρανία à la «σοκ και δέος» από την πρώτη μέρα και είχε μετατρέψει το Κίεβο, το Χάρκοβο ή το Λβοφ σε «ουκρανική Φαλούτζα», τότε θα ήταν πολύ πιο αξιόπιστο να κατηγορήσει τη Ρωσία για τη μαζική «παράπλευρη ζημιά» που μια τέτοια επίθεση θα συνεπαγόταν αναπόφευκτα.

Κατηγορεί κανείς τον αστυνομικό για ένα θάνατο «suicide by cop»;

Φυσικά και όχι!

Ναι, αυτή η πολιτική της προσπάθειας να γλιτώσει την Ουκρανία κόστισε πολύ στη Ρωσία, όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο αλλά και σε χαμένες ζωές της Ρωσίας.

Αλλά, τουλάχιστον, προσπαθήσαμε.

Ίσως αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών;

Αντρέι

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail