Η Ρωσία γίνεται ο Νο. 1 προμηθευτής πετρελαίου για την Ινδία

Capt-M / pixabay
Η Ρωσία έχει γίνει ο κορυφαίος προμηθευτής πετρελαίου της Ινδίας, ξεπερνώντας τους παραδοσιακά κυρίαρχους προμηθευτές Σαουδική Αραβία και Ιράκ, σύμφωνα με την εταιρεία παρακολούθησης φορτίου ενέργειας Vortexa.

Η Ρωσία προμήθευε 946.000 βαρέλια αργού ημερησίως στην Ινδία τον Οκτώβριο, το υψηλότερο από ποτέ σε ένα μήνα. Αντιπροσώπευε το 22% των συνολικών εισαγωγών αργού της Ινδίας, μπροστά από το 20,5% του Ιράκ και το 16% της Σαουδικής Αραβίας.

Σε σύγκριση με το Σεπτέμβριο, οι συνολικές εισαγωγές αργού αυξήθηκαν κατά 5% τον Οκτώβριο και οι εισαγωγές από τη Ρωσία αυξήθηκαν κατά 8%, σύμφωνα με τη Vortexa, μια εταιρεία ενεργειακών πληροφοριών που έχει γραφεία στη Σιγκαπούρη και το Λονδίνο και παρακολουθεί δεξαμενόπλοια πετρελαίου και φυσικού αερίου σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας φορτία και αποθέματα αναλυτικά στοιχεία.

* με πληροφορίες από newsfirst.lk
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail