Ρωσία: Οι κάτοικοι του Μπέλγκοροντ μπορούν να... "μεταφερθούν" προσωρινά στη Μόσχα!

CC BY-SA 2.0 / Alexxx Malev / Belgorod 5
Οι κάτοικοι του Μπέλγκοροντ θα μπορούν να μετακομίσουν προσωρινά στην περιοχή της Μόσχας λόγω μεγάλης απειλής για τη ζωή, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας της Μόσχας Αντρέι Βορόμπιοφ στο κανάλι του στο Telegram.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σήμερα είναι πολύ δύσκολο να ζεις στα εδάφη που γειτνιάζουν αμέσως με τη ζώνη ειδικής επιχείρησης, καθώς ο ουκρανικός στρατός βομβαρδίζει συνεχώς κτίρια κατοικιών, παιδικούς σταθμούς και εγκαταστάσεις υποδομής.

"Οι άνθρωποι ανησυχούν για τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ειδικά όσοι έχουν παιδιά, ηλικιωμένους γονείς. Επομένως, για όσους έχουν τέτοια επιθυμία, μαζί με συναδέλφους από το Belgorod, οργανώσαμε τη δυνατότητα προσωρινής επανεγκατάστασης σε εμάς, στη Μόσχα Έχουμε ήδη προετοιμάσει περίπου 550 θέσεις στο Podolsk, το Klin και το Losino-Petrovsky», τόνισε ο Vorobyov.

Η περιοχή του Μπέλγκοροντ βομβαρδίστηκε επανειλημμένα από την Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail