Η σημασία της σωστής διαμόρφωσης του Νέου Ψυχρού Πολέμου

Η σωστή διαμόρφωση των πάντων είναι υψίστης σημασίας προκειμένου να διαβρωθεί σταδιακά η προπαγάνδα της δυτικής ελίτ με παρόμοιο πνεύμα καθώς η αναδυόμενη Πολυπολική Παγκόσμια Τάξη έχει ήδη διαβρώσει σταδιακά τη μονοπολική ηγεμονία της πρώτης, η οποία θα επιταχύνει έτσι περαιτέρω την παγκόσμια συστημική μετάβαση. Πράγματι, ο Νέος Ψυχρός Πόλεμος είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας του Golden Billion της Δύσης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ να σταματήσει τον Παγκόσμιο Νότο που ηγούνται από κοινού οι BRICS και η SCO να αναπτύξουν τα εναλλακτικά κοινωνικοοικονομικά και πολιτικά μοντέλα τους.

Andrew Korybko - Παρουσίαση Freepen.gr

Η Αναδυόμενη Πολυπολική Παγκόσμια Τάξη


Οι διεθνείς σχέσεις βρίσκονται στη μέση μιας παγκόσμιας συστημικής μετάβασης από τη μονοπολικότητα στην πολυπολικότητα , η τελευταία εκ των οποίων εκδηλώνεται μέσω της εμφάνισης διαφορετικών οικονομικών, στρατιωτικών, πολιτικών, τεχνολογικών και άλλων κέντρων επιρροής σε όλο τον κόσμο, για να μην αναφέρουμε την ποικιλομορφία κοινωνικοπολιτισμικά συστήματα που προϋπήρχαν όλων αυτών. Ωστόσο, είναι ταμπού στη Δύση να συζητούνται αυτές οι τάσεις, παρά το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής τις αναγνωρίζουν σε έγγραφα όπως η ετήσια αξιολόγηση πληροφοριών των ΗΠΑ.

Η αληθινή κατάσταση των πραγμάτων στη Δύση

Η ελίτ έχει ιδεολογικούς λόγους να αποσιωπά αυτά τα γεγονότα από το κοινό, δηλαδή την ανάγκη να διατηρηθεί η απαξιωμένη αφήγηση πως τα μοντέλα τους είναι ανώτερα από όλα τα άλλα, καθολικά και επομένως πρέπει να επιβληθούν σε όλους τους άλλους «για το καλό τους» σε μια σύγχρονη ημέρα «εκπολιτιστικής αποστολής». Το να εφιστούμε την προσοχή στην σταδιακή πτώση αυτού του μπλοκ σε σχέση με τα προαναφερθέντα αναδυόμενα κέντρα επιρροής έρχεται σε αντίθεση με αυτήν την αντίληψη, καθώς αποδεικνύει ότι υπάρχουν πράγματι άλλα αποτελεσματικά μοντέλα εκτός από το δικό τους.

Η επίγνωση αυτού του αντικειμενικά υπάρχοντος και εύκολα επαληθεύσιμου γεγονότος θα μπορούσε να οδηγήσει σε κρίση εμπιστοσύνης σε ολόκληρη τη Δύση, καθώς οι δυσάρεστες πτυχές των δικών της μοντέλων γίνονται ανεκτές από τον πληθυσμό μόνο επειδή έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για να πιστέψουν ότι, ωστόσο, είναι ανώτεροι από όλους τους άλλους. Όσοι ανάμεσά τους αντιλαμβάνονται αυτήν την πραγματικότητα είτε συνοψίζονται από το σύστημα όταν γίνονται οι ίδιοι οικονομικές/πολιτικές ελίτ είτε απαξιώνονται ως «θεωρητικοί συνωμοσίας» και «ξένοι πράκτορες».

Βεβαίως, αυτά τα ίδια μοντέλα υφίστανται πράγματι κάποιες αλλαγές για να παραμείνουν κάπως ανταγωνιστικά έναντι των αντιπάλων τους στο εξωτερικό, αλλά σε γενικές γραμμές δε μειώνουν ποτέ τη συστημική ανισότητα που έχει ενσωματωθεί σε αυτά σχεδιαστικά για τα συμφέροντα της ελίτ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συνεχή τριβή μεταξύ του λαού και της ελίτ, η οποία ως επί το πλείστον διαχειρίζεται μέσω ενός συνδυασμού λειτουργιών φωτισμού γκαζιού, περισπασμών στα μέσα ενημέρωσης, περιστασιακών φυλλαδίων και τυπικών πλοκών διαίρει και βασίλευε , κ.ά.

Η πραγματική κατάσταση των πραγμάτων στον παγκόσμιο Νότο


Η προαναφερθείσα παρατήρηση αντιπροσωπεύει την πραγματική κατάσταση πραγμάτων στη Δύση, την οποία οι μη δυτικές κοινωνίες γνωρίζουν πολύ καλά ακριβώς επειδή αυτό το δυστοπικό μοντέλο τους επιβάλλεται επιθετικά από το εξωτερικό, γι' αυτό και είναι σε καλύτερη θέση να περιγράψουν με ακρίβεια τις διάφορες πτυχές. Οι χώρες τους εκμεταλλεύονται για εργασία, αγορές και πόρους προκειμένου να διατηρηθεί επ' αόριστον το ιδιοτελές σύστημα της δυτικής ελίτ, το οποίο έτσι τη διαποτίζει τόσο εσωτερικές όσο και διεθνείς ανισότητες.

Δεδομένου ότι οι συνθήκες διαβίωσης είναι γενικά χειρότερες στις μη δυτικές χώρες από τις δυτικές λόγω της εκμετάλλευσης της πρώτης από την ελίτ της δεύτερης, ήταν αναπόφευκτο πως αυτές οι κοινωνίες σε όλο τον Παγκόσμιο Νότο θα ήταν εκείνες που θα οδηγούσαν την παγκόσμια αντίσταση σε αυτό το σύστημα. Αυτό το σύστημα, πρέπει να ειπωθεί, είναι το δυτικοκεντρικό μοντέλο παγκοσμιοποίησης που τελικά κατέληξε να ενσωματώσει επίσης μια ριζοσπαστική κοινωνική διάσταση που σχετίζεται με την υπερφιλελεύθερη ιδεολογία της ελίτ της.

Η «εκπολιτιστική αποστολή» τους έχει επομένως κοινωνικοοικονομικά κίνητρα, το πρώτο συνδέεται με την αλλαγή του παραδοσιακού τρόπου ζωής των ξένων κοινωνιών για ιδεολογικούς λόγους και το δεύτερο οδηγείται από την επιθυμία επ' αόριστον εκμετάλλευσής τους. Προκειμένου να αποτραπούν οι στοχευόμενοι άνθρωποι από το να απωθήσουν αυτές τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, η «Δυτική Δημοκρατία» τους επιβάλλεται αφού οι κυκλικές αλλαγές ηγεσίας της χειραγωγούνται εύκολα μέσω του πολέμου πληροφοριών που έχει τελειοποιήσει η ελίτ.

Η πολιτική διάσταση της δυτικοκεντρικής παγκοσμιοποίησης προσηλυτίζεται με την ψευδή υπόθεση ότι υποτίθεται πως προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων, παρόλο που η πραγματικότητα είναι ότι θεσμοθετεί τη συστηματική παραβίασή τους όπως μόλις εξηγήθηκε. Οι Έγχρωμες Επαναστάσεις και ο Μη Συμβατικός Πόλεμος (που όταν εφαρμοστούν μαζί μπορούν να περιγραφούν ως Υβριδικός Πόλεμος) είναι τα μέσα για να αναγκαστούν τα στοχευμένα κράτη να υιοθετήσουν αυτήν την κοινωνικοοικονομική και πολιτική τριάδα για τη διατήρηση της κυριαρχίας της δυτικής ελίτ.

Διαιρώντας-Και Κυβερνώντας Δυτικές & Μη Δυτικές Κοινωνίες  


Εκείνες οι κοινωνίες που αναγκάστηκαν να υποταχθούν ή εξακολουθούν να αντιστέκονται σε αυτό το σενάριο ενόψει τέτοιων πιέσεων όπως η Αιθιοπία έχουν καταλήξει να μισούν τους καταπιεστές τους. Η δικαιολογημένη αγανάκτησή τους, ωστόσο, παρουσιάζεται κακόβουλα από τα δυτικά Mainstream Media (MSM) και τους «συνταξιδιώτες» τους στον ακαδημαϊκό χώρο, την κοινότητα των ειδικών, τις «ΜΚΟ», την ποπ κουλτούρα και τα παρόμοια ως αποκαλούμενος «αντιαμερικανισμός» ή κάποια άλλη μορφή ασύστολου φανατισμού που πρέπει πάντα να καταδικάζεται παγκοσμίως.

Είναι μέσω αυτής της χειραγώγησης των αντιλήψεων των δικών τους ανθρώπων που τα συστημικά άνισα μοντέλα της δυτικής ελίτ διατηρούνται στο μυαλό εκείνων που κυβερνούν άμεσα και είναι επίσης οι μόνοι ικανοί να αλλάξουν τα πάντα από μέσα. Οι δυτικές μάζες, που ομολογουμένως απολαμβάνουν κάποιου βαθμού έμμεσο όφελος από το ίδιο σύστημα που τις καταπιέζει (το τελευταίο είναι προφανώς λιγότερο από ό,τι καταπιέζει τις κοινωνίες του παγκόσμιου Νότου), λανθασμένα σκέφτονται πως οι μη δυτικές μάζες τις μισούν.

Αυτή η ωμή τακτική διαίρει και βασίλευε που εφαρμόζεται μέσω της κακόβουλης εσφαλμένης απεικόνισης των αντιιμπεριαλιστικών κινημάτων βάσης του Παγκόσμιου Νότου από τα MSM χρησιμεύει για να ενισχύσει την ψευδή αφήγηση της δυτικής ελίτ ότι οι μη δυτικές μάζες είναι μεγαλομανείς, ζηλόφθονες και θύματα προπαγάνδας. Το στοχευμένο κοινό τους ανάμεσα στις δυτικές μάζες στη συνέχεια χειραγωγείται ώστε να πιστεύει ότι η κοινωνία τους είναι όντως πιο πολιτισμένη, τα μοντέλα τους πιο αποτελεσματικά και οι δικοί τους άνθρωποι πραγματικά πιο ελεύθεροι.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι πολύ δύσκολο για τη δυτική ελίτ να παραπλανήσει τις μάζες υπό την επιρροή των επιχειρήσεων πληροφοριακού πολέμου τους για να υποστηρίξουν «εκπολιτιστικές αποστολές» στο εξωτερικό και να ανεχτούν τις ατέλειες του συστήματός τους που πολλοί έχουν συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν παρά τις πολλές ψεύτικες εκστρατείες υποστηρίζοντας ότι είναι τέλειοι. Αυτά τα αλληλένδετα αποτελέσματα προάγουν τον νεοϊμπεριαλισμό της ελίτ στο εξωτερικό, διατηρώντας παράλληλα το ιδιοτελές σύστημά τους στο εσωτερικό.

Η Αχίλλειος Πτέρνα των Δυτικών Ελίτ

Η αχίλλειος πτέρνα αυτής της «λύσης» είναι πως όλα βασίζονται στο ότι η δυτική ελίτ χειραγωγεί τις αντιλήψεις των δικών της ανθρώπων για τον Παγκόσμιο Νότο. Εάν αυτά τα ψέματα συντρίβονταν, τότε οι δυτικές μάζες θα συνειδητοποιούσαν τους λόγους για τους οποίους η συντριπτική πλειονότητα της ανθρωπότητας απεχθάνεται τα ίδια μοντέλα που οι πρώτες έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για να πιστέψουν ότι είναι ανώτερα. Η επακόλουθη έλλειψη υποστήριξης για την εξωτερική πολιτική της ελίτ τους και η ανανεωμένη κινητοποίηση για μεταρρυθμίσεις στο εσωτερικό θα αποσταθεροποιούσε αυτό το άνισο σύστημα εκ των έσω.

Αυτό εξηγεί γιατί η δυτική ελίτ λογοκρίνει εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που αντικρούουν τις αφηγήσεις τους, διεξάγουν ασταμάτητα πόλεμο πληροφοριών εναντίον του λαού τους και συνεχίζουν να παρουσιάζουν λάθος τον Παγκόσμιο Νότο. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ένας από τους πιο κρίσιμους ισχυρισμούς που στηρίζουν αυτήν την επιχείρηση χειραγώγησης της αντίληψης είναι πως οι μη δυτικές μάζες είναι «φανατισμένοι βάρβαροι» παρά το γεγονός ότι είναι πολιτισμένοι αντιιμπεριαλιστές, κάτι που οι δυτικές μάζες πρέπει επειγόντως να συνειδητοποιήσουν .

Εκεί έγκειται η μεγάλη στρατηγική σημασία της σωστής διαμόρφωσης του Νέου Ψυχρού Πολέμου μεταξύ της δυτικής ελίτ και των μη δυτικών μαζών που αγωνίζονται για μια Πολυπολική Παγκόσμια Τάξη όπου οι Διεθνείς Σχέσεις είναι πιο δημοκρατικές, ίσες και δίκαιες από ό,τι είναι σήμερα. Αυτός ο ευγενής στόχος θα αγκαλιαζόταν επίσης από τις δυτικές μάζες, εάν είχαν επίγνωση της αλήθειας, αφού και αυτές μπορούν να ωφεληθούν από αυτό, καθώς καταπιέζονται επίσης από την ίδια ελίτ εναντίον της οποίας είναι ο Παγκόσμιος Νότος.

Πλαισιώνοντας σωστά το Νέο Ψυχρό Πόλεμο

Το πρώτο βήμα για την αφύπνιση των δυτικών μαζών είναι να αντιμετωπιστεί η ψεύτικη αφήγηση της ελίτ τους ότι οι μη δυτικοί συνομήλικοί τους είναι «μεγαλοπρεπείς βάρβαροι», επομένως η ανάγκη να περιγραφεί το αντικείμενο του δικαιολογημένου μίσους των τελευταίων όσο το δυνατόν ακριβέστερα. Γι' αυτόν το λόγο, είναι καλύτερο να τους αποκαλούμε το Χρυσό Δισεκατομμύριο της Δύσης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, καθώς αυτό περικλείει με μεγαλύτερη ακρίβεια την ουσία της ύπαρξής τους καθώς και ακριβώς σε ό,τι είναι εναντίον των μη δυτικών μαζών.

Για να εξηγήσουμε, το Golden Billion αναφέρεται στο πλουσιότερο δισεκατομμύριο στον πλανήτη που ζει μέσα στον δυτικό πολιτισμό, ο οποίος επί του παρόντος ηγείται της ελίτ των ΗΠΑ. Οι μη δυτικές μάζες δεν είναι εναντίον των δυτικών ομολόγων τους, αλλά ενάντια στο σύστημα δυτικοκεντρικής παγκοσμιοποίησης που δημιουργήθηκε από την ελίτ τους που είχε ως αποτέλεσμα το εντυπωσιακά άνισο αποτέλεσμα όπου μια μειοψηφία ανθρώπων ζει πολύ καλύτερα από την πλειοψηφία που η ελίτ τους εκμεταλλεύεται ανελέητα προκειμένου να διατηρηθεί επ' αόριστον αυτό το νεοαυτοκρατορικό σύστημα.

Με τον τρόπο αυτό πλαισιώνοντας το Νέο Ψυχρό Πόλεμο μεταξύ του Χρυσού Δισεκατομμυρίου της Δύσης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και του Παγκόσμιου Νότου, όπου ηγούνται οι BRICS και η SCO, καθώς αυτοί οι δύο χτίζουν εναλλακτικά οικονομικά-πιστωτικά συστήματα για τη μεταρρύθμιση της δυτικοκεντρικής παγκοσμιοποίησης. όλα γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα. Αυτός ο παγκόσμιος ανταγωνισμός δεν είναι μεταξύ «δημοκρατιών και δικτατοριών» όπως ψευδώς ισχυρίζεται η δυτική ελίτ, αλλά αφορά τις προσπάθειες της δυτικής ελίτ να εξοντώσει τα αντίπαλα συστήματα και να διατηρήσει έτσι την ηγεμονία της.

Η αναμενόμενη αντίδραση των δυτικών μαζών στην πραγματικότητα

Μόλις το συνειδητοποιήσουν, όσοι από τις δυτικές μάζες πιστεύουν στα ήθη, την ηθική, τις αξίες και τις αρχές που τους έχουν πει ότι αντιπροσωπεύει η πλευρά τους (παρόλο που στην πραγματικότητα δεν το κάνει) θα συμπάσχουν με τους μη Δυτικoύς συνομηλίκους και θα αναστήσουν τα δικά τους αντιιμπεριαλιστικά κινήματα. Αυτή η πρόβλεψη βασίζεται στην υπόθεση ότι η πλειονότητα των ανθρώπων σε αυτόν τον πολιτισμό είναι πραγματικά αξιοπρεπείς άνθρωποι που δεν θα υποστήριζαν την ελίτ τους να εκμεταλλεύεται τους άλλους αν μάθαιναν την αλήθεια.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα λόγω της ρατσιστικής οπτικής του πλειοψηφικού-Λευκού πολιτισμού τους που καταπιέζει την πλειονότητα των μη λευκών πολιτισμών του κόσμου, κάτι που θα θεωρούνταν απαράδεκτο μεταξύ εκείνων των δυτικών μαζών που το συνειδητοποιούν λόγω του νεοανακαλυφθέντος αντιρατσιστικού αισθήματος στο εσωτερικό. Η πραγματικότητα των σύγχρονων υποθέσεων είναι πως η δυτική ελίτ κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα στον Παγκόσμιο Νότο που κατηγορεί τους Ρώσους, Κινέζους, Ιρανούς και άλλους εκπροσώπους του τελευταίου ότι επιχειρούν εναντίον τους.

Δεν είναι κανένας από αυτούς ή άλλους που προσπαθούν επιθετικά να επιβάλουν τα μοντέλα της χώρας τους στους Αμερικανούς για να τους εκμεταλλευτούν ανελέητα, αλλά η δυτική ελίτ που το κάνει αυτό σε αυτούς και σε όλους τους άλλους από κάθε άποψη. Τα κοινωνικοοικονομικά και πολιτικά μοντέλα που συνδέονται με τη δυτικοκεντρική παγκοσμιοποίηση έρχονται σε αντίθεση με τα ίδια ήθη, ηθική, αξίες και αρχές που η δυτική ελίτ χειραγωγεί μέσα στο δικό της πολιτισμό για να εμποτίσει τους λαούς της με μια ψευδή αίσθηση ανωτερότητας.

Η σημασία της διόρθωσης των χειραγωγημένων αντιλήψεων

Αυτή η επιχείρηση χειραγώγησης της αντίληψης επιμένει επειδή οι δυτικές μάζες στερούνται ακριβείς πληροφορίες για τον υπόλοιπο κόσμο, αντί να βασίζονται στα MSM τους και τους «συνταξιδιώτες» τους για να φιλτράρουν παραπλανητικά και στη συνέχεια να περιστρέφουν όλα όσα τους λένε για τη μη Δύση. Παρά το γεγονός πως οι δικοί τους υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής αναγνωρίζουν σιωπηρά την ύπαρξη εναλλακτικών κοινωνικοοικονομικών και πολιτικών μοντέλων σε έγγραφα όπως οι ετήσιες αξιολογήσεις πληροφοριών τους, οι άνθρωποι τους δεν επιτρέπεται να τα συζητούν.

Ο μόνος λόγος που είναι «πολιτικά ορθός» είναι αυτός που δυσφημεί τον Παγκόσμιο Νότο ως μεγαλομανή, ζηλιάρη και θύμα προπαγάνδας για να δικαιολογήσει ψευδώς την «εκπολιτιστική αποστολή» της δυτικής ελίτ, καθώς οτιδήποτε άλλο είναι ρητό, ειδικά αν στρέφει την προσοχή σε αντιπάλους της βάσης - ιμπεριαλιστικά κινήματα. Το απόλυτο τελευταίο πράγμα που θέλει η δυτική ελίτ είναι να συνειδητοποιήσει ο λαός της την πραγματικότητα πίσω από το Νέο Ψυχρό Πόλεμο, καθώς η επακόλουθη αντίδραση μεταξύ των μαζών θα δυσφημήσει και θα αποσταθεροποιήσει την πλευρά τους.

Γι' αυτό το λόγο η σωστή διαμόρφωση των πάντων είναι υψίστης σημασίας προκειμένου να διαβρωθεί σταδιακά η προπαγάνδα της δυτικής ελίτ με παρόμοιο πνεύμα καθώς η αναδυόμενη Πολυπολική Παγκόσμια Τάξη έχει ήδη διαβρώσει σταδιακά τη μονοπολική ηγεμονία της πρώτης, η οποία θα επιταχύνει έτσι τα γεγονότα. Πράγματι, ο Νέος Ψυχρός Πόλεμος είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας του Golden Billion της Δύσης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ να σταματήσει τον Παγκόσμιο Νότο που ηγούνται από κοινού οι BRICS και η SCO για να αναπτύξουν τα εναλλακτικά κοινωνικοοικονομικά και πολιτικά μοντέλα τους.

Το Golden Billion εναντίον του Παγκόσμιου Νότου

Περιγράφοντας τον ανταγωνιστή ως το Χρυσό δισεκατομμύριο της Δύσης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ εφιστά την προσοχή των μαζών αυτού του πολιτισμού σε πολλά «πολιτικά εσφαλμένα» γεγονότα. Πρώτον, το σύστημα από το οποίο επωφελούνται (παρόλο που καταπιέζονται από αυτό) είναι υπεύθυνο για την παγκόσμια ανισότητα. Δεύτερον, αυτό το σύστημα προέρχεται από το δικό τους δυτικό πολιτισμό. Και τέλος, οι ΗΠΑ – οι οποίες έχουν αιχμαλωτιστεί από μια ιδεολογικά ριζοσπαστική και ιδιοτελή ελίτ – ελέγχουν αυτό το μπλοκ χωρών.

Οι δυτικές μάζες δεν επιτρέπεται να ενημερωθούν για αυτή τη σειρά γεγονότων ή να τη συζητήσουν. Συνειδητοποιώντας ότι είναι μέρος του Χρυσού Δισεκατομμυρίου που γενικά απολαμβάνει καλύτερο βιοτικό επίπεδο από την πλειονότητα του κόσμου λόγω της εγγενούς ανισότητας του συστήματός τους σε σχέση με τον Παγκόσμιο Νότο, θα τους συνέτριβε με ενοχές. Επιπλέον, το να μαθαίνουν πως αυτό το παγκόσμιο κακό προέρχεται από τον πολιτισμό τους, δυσφημεί την ψευδή προσποίηση της ανωτερότητάς του. Και τέλος, η κυριαρχία των ΗΠΑ έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς τους περί ελευθερίας.

Υπάρχουν επίσης οφέλη που συνδέονται με την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις από κοινού έννοιες του Παγκόσμιου Νότου υπό την ηγεσία των BRICS και SCO. Πρώτον, αυτό ενισχύει την πραγματικότητα πως οι πρωταγωνιστές αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού, ο οποίος ζει συγκριτικά φτωχότερος από τη Δύση λόγω των εκμεταλλευτικών και νεο-αυτοκρατορικών μοντέλων του Golden Billion. Δεύτερον, έχουν προκύψει δύο εναλλακτικοί οργανισμοί για τη μεταρρύθμιση των Διεθνών Σχέσεων. Και τέλος, οι Δυτικοί μπορεί να εμπνευστούν να μάθουν περισσότερα γι 'αυτούς.

Όλα αυτά διαβρώνουν περαιτέρω την προπαγάνδα της δυτικής ελίτ που υποστηρίζει το νεο-ιμπεριαλιστικό σύστημα στο εσωτερικό και έτσι αποτρέπει την αποσταθεροποίησή του μέσα από τον πυρήνα του παγκόσμιου συστήματος. Η επίγνωση ότι ο Νέος Ψυχρός Πόλεμος βρίσκεται μεταξύ του Golden Billion της Δύσης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και του Παγκόσμιου Νότου από κοινού υπό την ηγεσία BRICS και SCO θα μπορούσε επομένως να οδηγήσει τη δυτική μάζα να βιώσει μια κρίση εμπιστοσύνης στο πλευρό τους, αφού όλα όσα έχουν υποστεί ως πλύση εγκεφάλου για να πιστέψουν εκτίθεται ως ψέμα μέσα από αυτό το ακριβές πλαίσιο.

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η δυτική ελίτ μισεί τον Πρόεδρο Πούτιν

Ο χειρότερος φόβος που έχει η δυτική ελίτ είναι πως οι μάζες υπό την επιρροή των επιχειρήσεων πληροφοριακού πολέμου τους θα μάθουν για το Παγκόσμιο Επαναστατικό Μανιφέστο του Προέδρου Πούτιν. Κάνοντας αυτό, οι δυτικές μάζες θα μάθουν ότι ο Παγκόσμιος Νότος στον οποίο ανήκει η Ρωσία αγωνίζεται για αληθινή δημοκρατία στις Διεθνείς Σχέσεις ενάντια στην επιθυμία της δικής τους ελίτ να προστατεύσει το δικτατορικό τους σύστημα.

Αυτή είναι η σκοτεινή αλήθεια του Νέου Ψυχρού Πολέμου, δηλαδή ότι οι δυτικές μάζες έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από την ελίτ τους ώστε να πιστεύουν πως το σύστημα που η τελευταία επιβάλλει επιθετικά στον υπόλοιπο κόσμο είναι δημοκρατικό από όλες τις απόψεις, παρόλο που είναι στην πραγματικότητα δικτατορικό. Οι κοινωνικές του πτυχές καταστρέφουν τις παραδοσιακές κουλτούρες, οι οικονομικές υποδουλώνουν τους ανθρώπους που στοχεύουν, και οι πολιτικές πτυχές κάνουν ψευδώς τους ίδιους τους σκλάβους να πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι.

Αντίθετα, τα εναλλακτικά μοντέλα που αναπτύσσονται από την από κοινού υπό την ηγεσία των BRICS και SCO του Παγκόσμιου Νότου σέβονται τους παραδοσιακούς πολιτισμούς, απελευθερώνουν οικονομικά τους ανθρώπους τους και τους δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται ελεύθερα τις υποθέσεις τους όπως κρίνει η κοινωνία τους. Επιπλέον, η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας κατοικεί στον Παγκόσμιο Νότο, πράγμα που σημαίνει ότι η πλευρά της στο Νέο Ψυχρό Πόλεμο είναι επομένως δημοκρατική εξ ορισμού, καθώς αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερο τον παγκόσμιο πληθυσμό από το Golden Billion.

Απώθηση κατά της δυτικής προπαγάνδας

Είναι αντιδημοκρατικό ως προς τον πυρήνα μια μειοψηφία της ανθρωπότητας να επιβάλλει επιθετικά τα κοινωνικοοικονομικά και πολιτικά της μοντέλα σε άλλους παρά τη θέλησή τους, ωστόσο αυτό ακριβώς συμβαίνει από το τέλος του Παλαιού Ψυχρού Πολέμου, όταν έφτασε η μονοπολική στιγμή. Η παγκόσμια συστημική μετάβαση στην οποία βρίσκονται επί του παρόντος οι Διεθνείς Σχέσεις στοχεύει στη μεταρρύθμιση αυτής της κατάστασης πραγμάτων έτσι ώστε όλα να γίνουν πιο δημοκρατικά, ίσα και δίκαια για την πλειοψηφία της ανθρωπότητας από ό,τι είναι σήμερα.

Όλα αυτά είναι προφανή σε όλους, εκτός από την πλειονότητα αυτών στο Golden Billion και τους «συνταξιδιώτες» τους (πράκτορες επιρροής) που είναι ενσωματωμένοι στον Παγκόσμιο Νότο, μεταξύ των οποίων παραμένει σε μεγάλο βαθμό άγνωστο και εξακολουθεί να είναι ταμπού να συζητηθεί δημόσια ακόμη και για εκείνους που το γνωρίζουν. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό για τους ανθρώπους να διαδώσουν το σωστό πλαίσιο του Νέου Ψυχρού Πολέμου ως μεταξύ του Golden Billion της Δύσης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και του Παγκόσμιου Νότου που ηγούνται από κοινού οι BRICS και η SCO.

Κάτι τέτοιο θα συντρίψει τους λογοκριτές του Golden Billion διασφαλίζοντας πως οι δυτικές μάζες θα συνειδητοποιήσουν αυτές τις έννοιες που αναπόφευκτα θα φέρουν επανάσταση στην κατανόησή τους για τα πάντα. Η δυτική ελίτ μπορεί τότε μόνο μη πειστικά να ισχυριστεί ότι αυτές οι ίδιες έννοιες, ειδικά το ίδιο το Golden Billion, είναι απλώς οι λεγόμενες «θεωρίες συνωμοσίας». Ωστόσο η πρόσφατη δυτική τάση αύξησης του σκεπτικισμού γενικά και κατά της ελίτ ειδικότερα θα ενισχύσει τις πεποιθήσεις των μαζών ότι αυτή η εξήγηση είναι ψευδής.

Η Απαγορευμένη Γνώση θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι

Αισθανόμενοι ότι έχουν συνειδητοποιήσει την «απαγορευμένη γνώση», θα μάθουν με ενθουσιασμό περισσότερα για εκείνες τις έννοιες που συνδέονται με το σωστό πλαίσιο του Νέου Ψυχρού Πολέμου που διαδόθηκε από ακτιβιστές, θέτοντας έτσι σε κίνηση μια σειρά γεγονότων που θα δυσφημήσουν και αποσταθεροποιήσουν το Golden Billion. Η αναζωογόνηση των αντιιμπεριαλιστικών επαναστατικών κινημάτων εντός της ίδιας της Δύσης θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη απειλή για την ιδεολογικά ριζοσπαστική, ιδιοτελή και τελικά δεσποτική ελίτ αυτού του πολιτισμού.

Αυτό το αποτέλεσμα θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι στον Νέο Ψυχρό Πόλεμο, τερματίζοντας δυνητικά αυτόν τον παγκόσμιο αγώνα προτού κλιμακωθεί ανεξέλεγκτα σε μια μεγάλη σύγκρουση λόγω εσφαλμένων υπολογισμών. Το μόνο που χρειάζεται να συμβεί είναι η δυτική ελίτ να σεβαστεί επιτέλους το κατοχυρωμένο από τον ΟΗΕ δικαίωμα του Παγκόσμιου Νότου να διαχειρίζεται τις υποθέσεις του όπως κρίνει κατάλληλα. Διότι όσο απλή και αν είναι αυτή η λύση, το Golden Billion συνεχίζει να το αντιτίθεται, καθώς αυτό το αποτέλεσμα θα καταδίκαζε το νεο-αυτοκρατορικό σύστημα από το οποίο επωφελούνται.

Συμπερασματικές Σκέψεις

Απουσία μιας αντιιμπεριαλιστικής επανάστασης στη Δύση που ανατρέπει εκείνες τις ελίτ που έχουν φέρει την ανθρωπότητα στο χείλος του Αρμαγεδδώνα , ο Νέος Ψυχρός Πόλεμος θα συνεχίσει να διεξάγεται μέσω πολέμων πληρεξουσίων όπως η Ουκρανική σύγκρουση και επερχόμενοι παρόμοιοι όπως αυτοί που αναμένεται να ξεσπάσουν σε όλη την Αφρική. Ακόμη και σε αυτό το σενάριο, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι βέλτιστο οι δυτικές μάζες να συνειδητοποιούν την πραγματικότητα αυτού του παγκόσμιου αγώνα, ώστε να έχουν τουλάχιστον επίγνωση του τι κάνει η ελίτ τους στο εξωτερικό στο όνομά τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail