Βυθίστηκε κότερο νότια της Κέας

Ενημερώθηκαν απογευματινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Κέας και Κύθνου, για βύθιση του Ε/Π - Τ/Ρ σκάφους ''ΓΟΥΕΪΒ ΜΑΣΤΕΡ'' Ν.Π. 10349, στη θαλάσσια περιοχή 3,4 ν.μ. νότια ν. Κέας, με τέσσερις (04) επιβαίνοντες.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο σημείο μετέβη το Ε/Π σκάφος ''ΜΙΝΕΛΕΝΑ ΙΙ'' Τ. Λαυρίου με στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Κύθνου, όπου διαπίστωσε το εν λόγω περιστατικό, καθώς και ότι οι τρεις (03) επιβαίνοντες είχαν μετεπιβιβαστεί στο ΚΑΤ/ΡΑΝ σκάφος ''ΑΚΑΝΘΕ'', ενώ ο Κυβερνήτης του εν λόγω Ε/Π - Τ/Ρ σκάφους σε βοηθητική λέμβο. Οι ανωτέρω επιβαίνοντες, δύο (02) ημεδαποί και δύο (02) αλλοδαποί, μεταφέρθηκαν στον λιμένα ''ΜΕΡΙΧΑ'' ν. Κύθνου, καλά στην υγεία τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Κύθνου, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail