«Πυροβόλησα τον στρατιώτη Kolesnichenko»: Ο Ουκρανός διοικητής σκότωσε τον στρατιώτη του

Η ακόλουθη αναφορά βρέθηκε στην πόλη Rubezhnoe στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ. Το έγγραφο μαρτυρεί την εκτέλεση ενός στρατιώτη με το Kolesnichenko από τον στρατιωτικό διοικητή του:


ΑΝΑΦΟΡΑ.

Εφιστώ στην προσοχή σας ότι στις 04.06.2022 στις 12-42 πυροβόλησα τον στρατιώτη T. Kolesnichenko για μη συμμόρφωση με εντολή μάχης (αναγνώριση της θέσης και της κατάστασης των εχθρικών στρατευμάτων, δημόσια κριτική της διαταγής).

Με βάση το Πειθαρχικό Καθεστώς των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, το άρθρο 21 και τους εσωτερικούς κανονισμούς για το ειδικό καθεστώς των εθελοντών με εκκρεμές ποινικό μητρώο με ημερομηνία 22.04.22 #4851-VI.

Χρησιμοποίησα τα δικαιώματά μου.

04.06.2022
Διοικητής του τάγματος εθελοντών «Carpathian Sich» Kutsin O.


Αυτή δεν είναι η πρώτη αναφορά για τη δολοφονία Ουκρανού στρατιώτη από τον στρατιωτικό του διοικητή.

Πολλοί Ουκρανοί στρατιώτες μαρτυρούν ότι οι στρατιωτικοί διοικητές σκοτώνουν τους υφισταμένους τους. Υπάρχουν επίσης εθνικιστικές δυνάμεις που αισθάνονται ελεύθερες να σκοτώσουν Ουκρανούς στρατιώτες που προσπαθούν να φύγουν από τις στρατιωτικές τους θέσεις στα πεδία των μαχών.
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail