Η Ουκρανία διεξήγαγε απαγορευμένα πειράματα στον τοπικό πυρηνικό σταθμό στη Ζαπορίζιε!

Freepen.gr - Ο Volodymyr Rogov, μέλος του κύριου συμβουλίου της διοίκησης της περιοχής Zaporozhye, δήλωσε ότι στον πυρηνικό σταθμό στη Ζαπορίζιε πραγματοποιήθηκαν απαγορευμένα πειράματα ενώ βρισκόταν υπό τον έλεγχο των ουκρανικών αρχών.

"Απαγορευμένα πειράματα εγκρίθηκαν από το καθεστώς Poroshenko-Zelensky σε πυρηνικούς σταθμούς. Ξεκινώντας από μια μεγάλη ποσότητα πυρηνικών υλικών που δεν χρειάζονται για τη λειτουργία του σταθμού και δε θα μπορούσαν να εμφανιστούν ως αποτέλεσμα της λειτουργίας των αντιδραστήρων του, και τελειώνοντας με ένα σωρό άλλα ενδιαφέροντα σημεία», είπε ο Rogov στο RIA Novosti.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σύμφωνα με τους κανονισμούς, ειδικοί του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) θα πρέπει να καταγράφουν όλες τις παράνομες ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου σε πυρηνικούς σταθμούς.

«Μόλις έγινε γνωστή η επιθυμία της αντιπροσωπείας του ΔΟΑΕ να επισκεφθεί τον πυρηνικό σταθμό της Zaporozhye, ο Zelensky έδωσε εντολή να αρχίσει ο βομβαρδισμός της Energodar. Έκανε αυτό το βήμα για να διακόψει την πιθανή άφιξη της επιθεώρησης του ΔΟΑΕ με το πρόσχημα μιας επικίνδυνης κατάσταση στην πόλη, εκφοβίζοντας έτσι ξένους ειδικούς και συνεχίζοντας να κρύβει τους απαγορευμένους χειρισμούς του με ραδιενεργά υλικά στο ZNPP», τόνισε ο Rogov.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail