Ζαχάροβα: η δυτική «σταυροφορία» για την απομόνωση της Ρωσίας απέτυχε

Η «σταυροφορία» της Δύσης για να προσπαθήσει να απομονώσει τη Ρωσία απέτυχε, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Ολοκληρώνοντας αυτήν την ιστορία για την απομόνωση, η οποία μετατράπηκε σε αυτοαπομόνωση της Δύσης, θέλω να σας υπενθυμίσω: ... οι Αμερικανοί, πράγματι, έχοντας μάθει ότι η περιοδεία του Σεργκέι Βικτόροβιτς Λαβρόφ στις αφρικανικές χώρες επρόκειτο να ξεκινήσει, άρχισαν να τρέχουν σε διάφορες χώρες στο επίπεδο των διπλωματικών τους εκπροσώπων και να παρακαλούν να μη φωτογραφίσουν και να μη φωτογραφηθούν με τον Λαβρόφ: αυτό είναι το επίπεδο της λεγόμενης «απομόνωσης... Τα στρατεύματα πληροφόρησης έχουν πλέον απομονωθεί: κάθε είδους γραμματείς Τύπου, ο Λευκός Οίκος, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ειδικοί συντονιστές... Ντρόπιασαν όλο τον κόσμο με την κηρυγμένη σταυροφορία κατά της χώρας μας», είπε η Ζαχάροβα στον αέρα του Soloviev Live.

Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα τώρα «θέλουν να διορθώσουν τις τρύπες πληροφοριών, ώστε αυτό το φως να μην λάμψει από το γεγονός ότι η Ρωσία εξακολουθεί να λάμπει, να ασχολείται με τη δουλειά της, να διαφωτίζει, να ακολουθεί το δικό της δρόμο».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail