Τα τρία μέτωπα του ΝΑΤΟ

Στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Ισραήλ, ο POTUS Μπάιντεν επιβεβαίωσε τη δέσμευση του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και των σατραπειών του με άλλα λόγια, να επιτύχουν ολοκληρωτική νίκη στα τρία μέτωπά τους, Ρωσία, Κίνα και Ιράν.

Declan Hayes - strategic-culture.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Το Ιράν πρέπει να σταματήσει να αποκτά πυρηνικά όπλα, τα οποία θα αποτελούσαν απειλή για το Ισραήλ, του οποίου τα παράνομα πυρηνικά όπλα αποτελούν πραγματική, παρούσα και εγκληματική απειλή για ολόκληρο το Λεβάντε και όχι μόνο. Η Σαουδική Αραβία, η οποία παραμένει βασικός σύμμαχος του ΝΑΤΟ με το φρικτό ιστορικό της στην Υεμένη, για να το αποδείξει, πρέπει να οπλιστεί περαιτέρω για να σταματήσει τους Σιίτες του Ιράν και τις άλλες μειονότητες της περιοχής να ζουν ειρηνικά. Ο POTUS Μπάιντεν ελπίζει πως, μεταξύ τους, το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία, μαζί με μια συλλογή άλλων εξίσου ευκαταφρόνητων δοξασμένων πρατηρίων καυσίμων που μεταμφιέζονται σε χώρες, μπορούν να μιμηθούν την εκστρατεία του Ισραήλ στη Γάζα, οι κάτοικοι της οποίας κρατούνται σκόπιμα σε μερίδες σχεδόν λιμοκτονίας από την Επιχείρηση Cast Lead. Είτε πρόκειται για τη Γάζα, τη Δυτική Όχθη, τη Συρία, τον Λίβανο, τη Λιβύη, το Ιράν, το Ιράκ ή την Υεμένη, αυτοί που αντιτίθενται στην ηγεμονία του ΝΑΤΟ πρέπει να οδηγηθούν σε ανέχεια.

Προχωρώντας από αυτήν τη χιτλερική λογική, το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος του ΝΑΤΟ στη Μέκκα της Ουκρανίας παρουσιάζει ένα ελαφρώς διαφορετικό αίνιγμα καθώς οι τρομερές Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας πρέπει να ληφθούν υπόψη στο λογισμό του ΝΑΤΟ. Όσο αυτό το μέτωπο περιορίζεται στην Ουκρανία, η Ρωσία πρέπει να επικρατήσει και η ήττα του ΝΑΤΟ φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, αναπόφευκτη. Ωστόσο, εάν λάβουμε υπόψη τους δευτερεύοντες στόχους της χρεοκοπίας της ΕΕ και την παράδοση των κλειδιών, των αποθεμάτων και των βαρελιών της στα χέρια των Αγγλοαμερικανών κυρίων του ΝΑΤΟ, τότε η ουκρανική εκστρατεία του ΝΑΤΟ έχει νόημα. Τα καυσόξυλα διατίθενται σε μερίδες σε όλη την Ευρώπη, οι Γερμανοί διατάσσονται να μην κάνουν ντους και οργανώνονται κοινόχρηστοι χώροι θερμότητας για την επόμενη επίσκεψη του Στρατηγού Χειμώνα στο Ρήνο. Αντί να εργάζεστε από το σπίτι ή να πηγαίνετε με τα πόδια στη δουλειά, λέγεται στους Γερμανούς να συγκεντρωθούν για ζέστη σε ομάδες που τρέμουν όπως έκαναν οι πρόγονοί τους στο Στάλινγκραντ μέχρι να έρθει η άνοιξη και να ξεπαγώσουν και, λέει το ΝΑΤΟ, να ξαναχτίσουν καλύτερα.


Και μετά υπάρχει η Κίνα, όπου τα πυροτεχνήματα του ΝΑΤΟ υπόσχονται να είναι θεαματικά. Παρόλο που το καταλαβαίνω, καθώς η FLOTUS Jill Biden πιστεύει ότι τα tacos αποτελούν την επιτομή της λατίνο κουλτούρας, πιθανώς φαντάζεται πως οι Κινέζοι δεν είναι τίποτα άλλο από οδηγοί ρικσάου με χοιροουρά με μια αξιαγάπητη αγάπη για τα noodles, οι Λατίνοι, οι Κινέζοι, οι Ιρανοί και οι Ρώσοι φέρνουν πολύ περισσότερα στο τραπέζι από ένα μπολ μπορς.

Ο ισχυρός στρατός του Ιράν έχει την ικανότητα να κλείνει τα στενά του Ορμούζ εν ριπή οφθαλμού και, ενώ οι κόμβοι του ΝΑΤΟ της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ αντιμετωπίζουν περισσότερους εισερχόμενους απ' όσο φαντάζονται, οι τεράστιες οροσειρές του Ιράν παρέχουν κάλυψη από οποιουσδήποτε πυραύλους Σαουδικής Αραβίας και Ισραήλ του πληρεξουσίους του ΝΑΤΟ κατευθύνονται σε αυτούς. Δεδομένου ότι το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να σφάξει τους κατοίκους της Υεμένης ατιμώρητα, ο παράδεισος τους βοηθά στο Ιράν. Η επίθεση στην Κίνα θα παγκοσμιοποιήσει τη σύγκρουση και, δεδομένης της υπεροχής που έχουν η Ρωσία και η Κίνα στο διάστημα, θα κάνει ακόμη και το διάστημα θέατρο καθώς οι κατασκοπευτικοί δορυφόροι του Έλον Μασκ γίνονται νόμιμοι στόχοι.

Αν και ο Τομ Κρουζ και οτιδήποτε έχει απομείνει από το Χόλιγουντ θα μπορούσαν να κάνουν υπέροχες ταινίες για αυτές τις σταυροφορίες των τελευταίων ημερών, η πιθανότητα επιτυχίας τους είναι ελάχιστη. Αν ακόμη και ο μεγάλος Ναπολέων δεν μπορούσε να επικρατήσει αφού αφαίμαξε τους στρατούς του στην Ισπανία, την Αίγυπτο και τη Ρωσία, τι πιθανότητες έχουν το ΝΑΤΟ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μετά την καταστροφή των πληρεξουσίων τους στην Ουκρανία, τον Λίβανο και την Ταϊβάν; Σίγουρα, το ΝΑΤΟ μπορεί να επικρατήσει σε μια ανταλλαγή πυροβολισμών στο Χόλιγουντ, όπου ο Κλιντ Ίστγουντ, ο Τζίμι Στιούαρτ και ο Τζίμι Κάγκνεϊ πάντα τα καταφέρνουν, αλλά στην πραγματική ζωή; Τι πιθανότητες έχουν εναντίον του Ιράν και των συμμάχων του, που βλέπουν τον εαυτό τους να πολεμά και να πεθαίνει για όλα αυτά που πιστεύουν και αγαπούν; Τι πιθανότητες έχουν απέναντι στη Ρωσία, η οποία κυριαρχεί στο ουκρανικό ρινγκ; Τι πιθανότητες έχουν εναντίον της Κίνας, η οποία έχει μια εντελώς διαφορετική στρατιωτική κληρονομιά και το υλικό για να την στηρίξει;

Δε φαντάζομαι πολύ, αλλά τότε δεν είμαι η Ursula von der Leyen, ο γεροντικός Joe Biden ή ο εθισμένος στην κοκαΐνη γιος του. Δεν βλέπω τη λογική της καταστροφής της Σρι Λάνκα, της εξαθλίωσης των ευρωπαίων αγροτών, της πείνας, για πολλοστή φορά, των νέων γενιών Αφρικανών μέχρι θανάτου, της υποδούλωσης της Κίνας, της ληστείας του Ιράν και του Τομ Κρουζ και του Ντόναλντ Ντακ να πρωταγωνιστήσουν σε ταινίες που εκθειάζουν όλα αυτά.

Δε βλέπω τη λογική. Αλλά ούτε και αυτοί. Ο Φον ντερ Λάιεν, ο Σβάμπ, μαζί με τις οικογένειες Μπάιντεν, Κλίντον και Ομπάμα βλέπουν τον κόσμο ως το στρείδι τους και όλους τους κατοίκους του ως δικούς τους για έλεγχο ή εξόντωση. Είπαν όπως και πριν, ότι τα παιδιά του Ιράκ ήταν εκεί για να θανατωθούν, όπως τα ποντίκια στη Νότια Αυστραλία ή οι Εβραίοι στη ναζιστική Γερμανία.

Τα σχέδια του ΝΑΤΟ ήταν πάντα αυτά της κατάκτησης, ποτέ της συνεργασίας, των εγκεφαλικών νεκρών Ναπολεόντων και Αλεξάνδρων, που μεριμνούν με μερίδες τις θερμίδες που παίρνουν τα παιδιά της Γάζας και που απαιτούν να ελέγξουν την τιμή στην οποία η Ρωσία και το Ιράν μπορούν να πουλήσουν το πετρέλαιο τους στην Κίνα και την Ινδία.

Αυτοί οι Καίσαρες από χαρτόνι έχουν λάβει υπερβολική δόση Χόλιγουντ, στις ιστορίες του John Wayne, του Audie Murphy και του ménage à trois της Κλεοπάτρας και μιας ράτσας Καίσαρων. Αντί για τον Ιούλιο Καίσαρα και τη μύτη της Κλεοπάτρας, ο Σβάμπ, ο φον ντερ Λάιεν και οι Μπάιντεν θα πρέπει να κοιτάξουν τον Βαλεριάνο Καίσαρα, τον οποίο οι Πέρσες συνέλαβαν στη μάχη της Έδεσσας, μετά την οποία τελείωσε τις μέρες του ως ανθρώπινο υποπόδιο πριν συναντήσει έναν πιο άθλιο θάνατο στα χέρια των νέων ιδιοκτητών του.

Αν και λίγοι θα ήθελαν τον ακράτειστο Μπάιντεν ή τον εθισμένο γιο του ως υποπόδιο, αυτό είναι για να μας απομακρύνει από το βασικό σημείο. Αυτοί οι εγκληματίες πολεμιστές δεν ανήκουν πουθενά κοντά στους μοχλούς της εξουσίας, ούτε καν ως υποπόδια ανθρώπων. Όπως οι Ρωμαίοι πριν από αυτούς, έχουν επιλέξει μάχες που δεν μπορούν να κερδίσουν σε όλα τα άκρα της αυτοκρατορίας του ΝΑΤΟ που τρίζει και, όπως οι Βαλεριανοί και οι Καλιγούλας παλιά, έχουν καταστρέψει τις εσωτερικές τους οικονομίες και όσες εξαρτώνται από αυτούς. Όπως οι ηγεμόνες της αρχαίας Ρώμης πριν από αυτούς, οι Καίσαρες του ΝΑΤΟ κατέστρεψαν τον κόσμο γύρω μας, σαν να ήταν ο Σαμψών ή ο Ηρακλής του παλιού κόσμου.

Δεν είναι. Αυτοί και οι σύντροφοί τους είναι μικροκαμωμένοι κρετίνοι, που πρέπει να λογοδοτήσουν, όπως ήταν πριν από αυτούς ο Βαλεριανός, για τις λεγεώνες των εγκλημάτων τους όχι μόνο εναντίον των λαών της Ρωσίας, της Κίνας και του Ιράν αλλά και εναντίον όλων των άλλων. Λόγια μαχητικά ίσως αλλά και προφητικά. Ο Καλιγούλας, ο Δομιτιανός, ο Νέρων, ο Βαλεριανός και ο Βεσπασιανός έπεσαν όλοι για τον ίδιο λόγο που θα κάνει και το ΝΑΤΟ. Όπως η Ρώμη δεν μπόρεσε να αψηφήσει τις παλίρροιες της ιστορίας, έτσι και όλοι οι οικονομικοί δείκτες που δηλώνουν ότι το ΝΑΤΟ, με τον Μπάιντεν, τον Σβάμπ, τον φον ντερ Λάιεν, τον Ζελένσκι και το άλλο τσίρκο στο τιμόνι θα καταρρεύσουν όταν ο Στρατηγός Χειμώνας θα επιστρέψει στις ευρωπαϊκές περιοχές αναπαραγωγής τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail