Κάποτε τα αντιλαϊκά μέτρα ξεσήκωναν τον κόσμο, τώρα φέρνουν likes!

Horacio30 / pixabay
Κάποτε τα όποια αντιλαϊκά μέτρα μιας κυβέρνησης ξεσήκωναν τον κόσμο στους δρόμους, ο κόσμος παρακινούσε την αντιπολίτευση, και η αντιπολίτευση τον κόσμο, και δεν άφηνε κανένα κυβερνώντα σε χλωρό κλαρί. Τώρα; 

Κοιτάξτε τι βλέπετε γύρω σας. Δε μιλάει κανένας, όλοι στέλνουν like στο κινητό, παρακολουθούν την οποία παπαριά τους γράφουμε, και εκεί μένει το θέμα. Η κυβέρνηση βρήκε πως είσαι όλη μέρα στο κινητό, και σου στέλνει φόρους, πρόστιμα και ό,τι της καπνίσει στο ιδιο το κινητό, στον αμίλητο, αγέλαστο και ακίνητο και ακίνδυνο πολίτη! 

Άμα του δώσει και κανένα εικοσάρικο, άντε δυο εικοσάρικα ευρώ χαρτζιλίκι επίδομα, φιλοδοξεί να την ξαναψηφίσει, αφού θα εχει βάλει όλα τα φερέφωνα να γαυγίζουν απο τηλεοράσεως, ότι η σωτήρια αυτή κυβέρνηση σε έσωσε απο ιούς, λιμούς, καταποντισμούς, Ρώσους, Τούρκους και αλλες υπαρκτές και φανταστικές δυνάμεις.

Να τώρα μόνο δυσκολεύεται να βρει μια αρρώστια να καλύπτει τη ματιά του πολίτη να μη βλέπει τα 2,5 έως 3 ευρώ το λίτρο της βενζίνης, αλλά που θα πάει θα το καταφέρει κι αυτό/ Ο κορωνοϊός δεν πουλάει πολυ πλέον, η ευλογιά των πιθήκων δεν ευλόγησε να απλωθεί λιγάκι, η Κίνα δεν ευκαιρεί να φτιάξει νέους ιούς, φτιάχνει αιρκοντίσιον τώρα, δε γίνεται και κανένα έγκλημα της προκοπής με καμιά παιδοκτόνο να κουβεντιάζουν άπαντες και να μη βλέπουν αμόλυβδη και πετρέλαια.

Μπορείς με μια γαστρεντερίτιδα και καμιά δηλητηρίαση μόνο να πάρεις εκλογές; Μια αρρώστια ρε να επανεκλέγουμε! Άντε πια!

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail