Οι διοικητές των ταγμάτων Azov που παραδόθηκαν στη Μαριούπολη πήγαν πακέτο στη Μόσχα

Andrei Vasilyev/ΤΑSS, archive
Freepen.gr - Αρκετοί διοικητές του εθνικιστικού τάγματος Αζόφ της Ουκρανίας, που παραδόθηκαν στη Μαριούπολη, μεταφέρθηκαν στο κέντρο κράτησης Λεφόρτοβο της Μόσχας, δήλωσε στο TASS την Κυριακή πηγή στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

«Αυτή τη στιγμή, αρκετοί διοικητές του Αζόφ, που συνελήφθησαν αιχμάλωτοι κατά τη διάρκεια των μαχών για τη Μαριούπολη, έχουν μεταφερθεί στο Λεφόρτοβο», είπε η πηγή, αλλά δεν αποκάλυψε τα ονόματά τους.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, ο Svyatoslav Palamar (σήμα κλήσης Kalina), αναπληρωτής διοικητής του τάγματος Azov, και ο Sergei Volynsky (σήμα κλήσης Volyna), ο διοικητής της 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, που παραδόθηκαν στη Μαριούπολη, μεταφέρθηκαν στη Ρωσία για ανακριτικούς σκοπούς.

Περισσότεροι από 1.000 Ουκρανοί στρατιώτες, που παραδόθηκαν στη Μαριούπολη, μεταφέρθηκαν στη Ρωσία για ανάκριση. 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail