Η Ρωσία κατέστρεψε με πυραύλους Iskander όπλα από τις ΗΠΑ στο Χάρκοβο

Freepen.gr - Οι πύραυλοι των συγκροτημάτων Iskander κατέστρεψαν στην Ουκρανία μεγάλες συσσωρεύσεις όπλων και εξοπλισμού που παραδόθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Igor Konashenkov.

«Τα επιχειρησιακά-τακτικά πυραυλικά συστήματα Iskander στις περιοχές των σιδηροδρομικών σταθμών Krasnograd και Karlovka στην περιοχή Kharkiv κατέστρεψαν μεγάλες συσσωρεύσεις όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού που παραδόθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις δυτικές χώρες, καθώς και το προσωπικό των μονάδων του 58 μηχανοκίνητου πεζικού ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας», είπε ο στρατηγός.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Konashenkov, όπλα μεγάλης εμβέλειας σε στρατιωτικά αεροδρόμια «στις περιοχές των οικισμών Artsyz, Odessa και Voznesensk κατέστρεψαν εξοπλισμό αεροπορίας της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, συμπεριλαμβανομένων μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων, όπως καθώς και αεροπορικά όπλα».


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail