Από τους «τοίχους της καλοσύνης» ως τις «πλατφόρμες» της ελεημοσύνης


Sonnenstrahl / pixabay
Πόσο εξευτελιστικό αλήθεια είναι για κάθε νοήμονα πολίτη κάθε τρεις και λίγο να καταφεύγει σε «κλειδάριθμους» και «πλατφόρμες» για να τον «ενισχύσει» το κράτος με κανένα εικοσάρικο ή πενηντάρικο τα «εισοδήματά» του, ως αντίβαρο στο πλιάτσικο που υφίσταται;

Του Μιχάλη Τζανάκη

Νέα «ήθη» πλέον για την πολιτική ηγεσία που αφού λεηλατεί κανονικά το εισόδημα των εργαζομένων, αφήνοντάς τους βορά στα πάσης φύσεως «μανατζεροειδή» αρπακτικά, έρχεται μετά στημένων διαγγελμάτων να δείξει το «ανθρώπινο» πρόσωπό της, μοιράζοντας με ένα μοναδικά εξευτελιστικό για τον πολίτη τρόπο χαρτζιλίκι για κουλούρι Θεσσαλονίκης, μέσω ηλεκτρονικών δηλώσεων και άλλων γλίσχρων πρακτικών.

Όχι «κύριοι» δεν θέλω το εικοσάρικο ή το πενηντάρικο της «πλατφόρμας, θέλω να αμείβομαι αξιοπρεπώς για να βιοπορίζομαι εγώ και η οικογένειά μου! Δεν χρειάζομαι την δήθεν «υποστήριξη» της πολιτείας που αφού με λιανίζει κανονικά, αφού με φορολογεί άγρια μου «μειώνει» δήθεν τον ΕΝΦΙΑ, αφού πλέον εξαιτίας του έχουν καταστραφεί οικογένειες κι έχουν χαθεί περιουσίες.

Δεν γουστάρω τις ελεημοσύνες σας και τον οίκτο σας, ο οποίος δηλώνεται πλέον με στημένα «διαγγέλματα», όπου με σταυρωμένα χεράκια και μαζεμένα φρυδάκια κάθε τρεις και λίγο δηλώνετε ως δήθεν «ηγέτες» την «κατανόησή» σας και ανοίγετε «πλατφόρμες» για να πάρει το πόπολο τα «ψιλά» που θα περισσέψουν από τους «άριστους» μάνατζερ σας!

Αφήστε τα «πανηγύρια» για τα 713 ευρώ κατώτατου μισθού που ισοδυναμούν με ένα λογαριασμό ενέργειας και κοιτάξτε να στηρίξετε τους χιλιάδες νέους και νέες που φεύγουν αγεληδόν μπας και γλιτώσουν τις προσβολές της «πλατφόρμας» και να μην ψάχνουν τροφή στους «τοίχους της καλοσύνης».

Σταματήστε την φλυαρία των «συνεδρίων» που άπαντα τα κόμματα δηλώνουν τον αυτοθαυμασμό τους και επιβεβαιώνουν μέσω της ρηχότητάς τους πόσο «νοιάζονται» τον πολίτη, ενώ οι πολιτικές τους έχουν τσακίσει κανονικά τη μεγάλη μάζα της κοινωνίας.

Όχι, δεν θα μπω στην «πλατφόρμα» για να βγάλεις εσύ ως δήθεν ηγέτης «διάγγελμα» με σταυρωμένα χεράκια και μαζεμένα φρυδάκια. Αν θέλεις και νοιάζεσαι για τον πολίτη προστάτεψέ τον! Μην τον εξευτελίζεις, μην τον μετατρέπεις σε επαίτη του μόχθου του, μην μετατρέπεις το αναφαίρετο «δικαίωμά» του σε δήθεν «προνόμιο» που χρήζει ανταπόδοσης στην κάλπη!

Αν θέλεις μα μειώσεις τους λογαριασμούς του ρεύματος κάνε το, αν θέλεις να πληρώσεις τον μόχθο πλήρωσέ τον κι άφησε τους πρωινούς «προφέσορες» της ενημέρωσης λίγο απλήρωτους μπας και γλιτώσουμε οι υπόλοιποι.

Μη συνεχίζεις την προσβολή της «πλατφόρμας»…

Δεν μ’ αρέσουν «Σωτήρες»,

Δεν γουστάρω να σωθώ…

ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail