Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε. Καιρός να γυρίσει και το ΑΦΜ του με τα βερεσέδια

Ήταν ΠΑΣΟΚ, έγινε ένα φεγγάρι Ελιά, ξανάγινε ΠΑΣΟΚ, μετεξελίχθηκε σε Κίνημα Αλλαγής με σήμα που θυμίζει εταιρεία καυσίμων και συντομογραφία που παραπέμπει σε αναλγητικό (ΚΙΝ.ΑΛ.) για να ξαναγίνει πάλι...ΠΑΣΟΚ. Θυμίζει λίγο την εποχή που δεν ήταν καλή η γραμμή στο τηλέφωνο και παίρναμε το μηδέν.

Του Στρατή Μαζίδη

Χρειάστηκε να περάσουν μερικά χρόνια δηλαδή ώστε στο πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα να ολοκληρώσουν έναν κύκλο που δεν τους βοήθησε σε τίποτε, τουλάχιστον πολιτικά-εκλογικά διότι οικονομικά με νέο ΑΦΜ, μάλλον σώθηκαν.

Βέβαια έχουμε εκφράσει ξανά την απορία μας πώς στην ευχή καταλήγει ένα κόμμα να χρωστά. Καθώς δεν πρόκειται για επιχείρηση που μπορεί πχ να έχει κάποιο άνοιγμα, να κάνει μια επένδυση κ.ο.κ., ένας πολιτικός σχηματισμός οφείλει να επιβιώνει με δικά του μέσα και να ανοίγεται, όσο δύναται. Και φυσικά θα όφειλε ο νομοθέτης να προβλέπει πως κόμματα που δεν μπορούν να κουμαντάρουν τον εαυτό τους, δε θα τους επιτρέπεται να διεκδικούν τη διακυβέρνηση της χώρας. Αλλά ποιος νομοθέτης; Των κομμάτων με χρέη;

Σε κάθε περίπτωση αφού το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, καιρός είναι να γυρίσει και το ΑΦΜ του μαζί με το τεφτέρι με τα βερεσέδια. Όχι να κυνηγάμε τους πολίτες για ψίχουλα και τα κόμματα που μας κατέστρεψαν, να βασιλεύουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail