Το Κίεβο εγκαταλείπει τη νότια Ουκρανία; Απενεργοποίησε τις κινητές επικοινωνίες και το Διαδίκτυο

 Υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Freepen.gr - Οι ουκρανικές κινητές επικοινωνίες και το Διαδίκτυο απενεργοποιήθηκαν σε όλες τις περιοχές της νότιας Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένου τμήματος της περιοχής Zaporozhye, που πέρασαν υπό ρωσικό έλεγχο, δήλωσε στο RIA Novosti ο Oleg Kryuchkov, σύμβουλος του επικεφαλής της Κριμαίας για την πολιτική πληροφόρησης.

Νωρίτερα, ο Kryuchkov είπε πως η Ουκρανία είχε αποσυνδέσει την περιοχή Kherson από τις κινητές επικοινωνίες και το Διαδίκτυο, εγκαταλείποντας έτσι προκλητικά αυτές τις περιοχές.

"Οι κινητές επικοινωνίες έχουν εξαφανιστεί παντού, συμπεριλαμβανομένου του Μπερντιάνσκ και της Μελιτόπολης. Στο εγγύς μέλλον, οι κινητές επικοινωνίες θα αποκατασταθούν στη ρωσική μορφή", είπε ο Kryuchkov.

"Τώρα [το Κίεβο] θα σταματήσει να πληρώνει συντάξεις και επιδόματα, καθώς και να εκπληρώσει τις τραπεζικές του υποχρεώσεις, ληστεύοντας μάλιστα ανθρώπους, όπως έγινε στο Ντονμπάς και στην Κριμαία. Αυτό είναι το γενικό σχέδιο", είπε ο Kryuchkov στο πρακτορείο. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι φορείς εκμετάλλευσης του Ντόνετσκ και της Κριμαίας θα λύσουν το πρόβλημα επικοινωνίας στην περιοχή.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail