Υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας |
Νωρίτερα, ο Kryuchkov είπε πως η Ουκρανία είχε αποσυνδέσει την περιοχή Kherson από τις κινητές επικοινωνίες και το Διαδίκτυο, εγκαταλείποντας έτσι προκλητικά αυτές τις περιοχές.
"Οι κινητές επικοινωνίες έχουν εξαφανιστεί παντού, συμπεριλαμβανομένου του Μπερντιάνσκ και της Μελιτόπολης. Στο εγγύς μέλλον, οι κινητές επικοινωνίες θα αποκατασταθούν στη ρωσική μορφή", είπε ο Kryuchkov.
"Τώρα [το Κίεβο] θα σταματήσει να πληρώνει συντάξεις και επιδόματα, καθώς και να εκπληρώσει τις τραπεζικές του υποχρεώσεις, ληστεύοντας μάλιστα ανθρώπους, όπως έγινε στο Ντονμπάς και στην Κριμαία. Αυτό είναι το γενικό σχέδιο", είπε ο Kryuchkov στο πρακτορείο. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι φορείς εκμετάλλευσης του Ντόνετσκ και της Κριμαίας θα λύσουν το πρόβλημα επικοινωνίας στην περιοχή.