Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας δε λειτουργούν, αναγνώρισε ο πρωθυπουργός της Πολωνίας

Freepen.gr - Οι κυρώσεις της Δύσης κατά της Ρωσίας δε λειτουργούν, δήλωσε στο Twitter ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό αποδεικνύει η συναλλαγματική ισοτιμία του ρουβλίου, η οποία έχει επιστρέψει στην αξία που ήταν πριν από την έναρξη της στρατιωτικής ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

«Οι κυρώσεις που έχουμε επιβάλει εναντίον της Ρωσίας μέχρι τώρα δε λειτουργούν», είπε. «Αποδεικνύεται από τη συναλλαγματική ισοτιμία του ρουβλίου που τώρα επιστρέφει στη στιγμή της επίθεσης της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας», γράφει ο Πολωνός πρωθυπουργός. «Αυτό σημαίνει πως οι ενέργειές μας δεν προκάλεσαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες».

Σε άλλη ανάρτησή του σημειώνει:

«Ορισμένοι ηγέτες της ΕΕ αντιμετωπίζουν τις κυρώσεις ως προπέτασμα καπνού για την αδράνειά τους. Οι κυρώσεις υποτίθεται ότι θα φέρουν ειρήνη στην Ουκρανία και όχι να κατευνάσουν την ένοχη συνείδηση της Ευρώπης. Οι κυρώσεις υποτίθεται ότι θα σταματήσουν τον Πούτιν. Αν δεν έχουν, σημαίνει πως δεν είναι αρκετά στιβαρές!».
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail