Τι πρέπει να γνωρίζουν όλοι

Όσκαρ Φόρτιν Reseau International, 6-4-22

Μετάφραση: Μ. Στυλιανού

Στις 16 Φεβρουαρίου 2022, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε στον Τζο Μπάιντεν, πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, τελεσίγραφο 7 ημερών για να του αποστείλει επίσημο έγγραφο, επιβεβαιώνοντας ότι οι στρατιωτικές δραστηριότητες του ΝΑΤΟ και της Ουκρανίας δεν θα έθεταν σε κίνδυνο την ασφάλεια του ρωσικού λαού. Με τη μη παραλαβή αυτού του επίσημου εγγράφου, η Ρωσία θα αναλάβει αμέσως δράση.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτό το αίτημα που αφορούσε την ασφάλεια του ρωσικού λαού ήταν αντικείμενο συζητήσεων εδώ και αρκετούς μήνες. Η δυτική πλευρά ανέβαλλε συνεχώς την απάντηση σε αυτό το επίσημο έγγραφο, το οποίο ζήτησε η Ρωσία, για την ασφάλεια του ρωσικού λαού.

Ο Πούτιν, όχι περισσότερο αφελής από ό,τι ήταν απαραίτητο, γρήγορα συνειδητοποίησε ότι οι δυτικοί εταίροι του αγόραζαν χρόνο στο σχέδιό τους να εισβάλουν στη Ρωσία. Τότε ήταν που κάλεσε τον Τζο Μπάιντεν, χωρίς αμφιβολία, στις 16 Φεβρουαρίου 2022, για να του ζητήσει ένα επίσημο έγγραφο, το οποίο να εγγυάται την ασφάλεια της Ρωσίας, εντός επτά ημερών, διαφορετικά η Ρωσία θα αναλάβει δράση. Η απόφαση του Τζο Μπάιντεν να μην παράσχει μια τέτοια εγγύηση ασφαλείας στη Ρωσία τον καθιστά, από κάθε άποψη, τον δημιουργό αυτού του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ξέρουμε τα υπόλοιπα. Στις 23 Φεβρουαρίου 2022, ο Πρόεδρος Πούτιν ανέλαβε δράση αποσαφηνίζοντας τους κύριους στόχους αυτής της παρέμβασης. Για αυτόν, δεν ήταν η κατάκτηση της Ουκρανίας, αλλά μια μεγάλη κάθαρση όλων όσων θα μπορούσαν να αποτελέσουν ή να αποτελέσουν απειλή για την ασφάλεια της Ρωσίας. Πρέπει να πιστεύεται ότι είχε ήδη μια μάλλον ζοφερή εικόνα αυτής της πραγματικότητας που οι διάφορες υπηρεσίες του είχαν χρόνο να αξιολογήσουν.

Ήδη μπορούμε να δούμε ότι πολλά όπλα όλων των βεληνεκών έχουν ανακαλυφθεί και καταστραφεί. Στο τελευταίο, πρέπει να προσθέσουμε όλα αυτά τα εργαστήρια για την κατασκευή χημικών και βιολογικών όπλων, αρκετά για να σκοτώσουν ολόκληρους πληθυσμούς. Ένα έργο του οποίου οι κύριοι συγγραφείς είναι πλέον γνωστοί: ο Τζο Μπάιντεν και ο γιος του είναι οι κύριοι υποστηρικτές.

https://www.mondialisation.ca/la-famille-de-biden-au-centre-dun-scandale-lie-aux-laboratoires-biologiques-en-ukraine

Εν τω μεταξύ, η Δύση, με τα μέσα ενημέρωσης, έχει θέσει ως στόχο της τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον άνθρωπο που πρέπει να δυσφημηθεί και να πληγεί μέχρι θανάτου. Όλο και περισσότερο συνειδητοποιούμε επίσης ότι πολλά ψευδή επιβαρυντικά στοιχεία, έγκυες γυναίκες που ισχυρίζονται ότι έχουν υποστεί κακομεταχείριση από Ρώσους στρατιώτες. Η ίδια μητέρα, μόλις αποκάλυψε στο ευρύ κοινό ότι μόνο ψέματα της ζητήθηκε να πει.

https://twitter.com/CarlesChess/status/1510960246260486149

Υπάρχουν επίσης εκείνοι οι νεκροί που αποδίδονται στους κακούς Ρώσους στρατιώτες που ανασταίνονται, μόλις οι κάμερες των μέσων ενημέρωσης έχουν τραβήξει τις πιο συγκινητικές εικόνες, αρκετές για να εξοργίζουν ολόκληρο τον κόσμο εναντίον του Πούτιν και των στρατιωτών του.

https://www.telesurtv.net/canciller-ruso-califica-provocacion-supuesta-masacre-bucha-ucrania/2022/04/04

Τα θύματα αυτού του πολέμου είναι Ουκρανοί και Ρώσοι. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο μόνος στόχος του Πούτιν ήταν να διασφαλίσει ότι ο λαός του ήταν ασφαλής, κάτι που θα έπρεπε να ισχύει για όλους τους αρχηγούς κρατών. Ο Τζο Μπάιντεν επέλεξε τον πόλεμο. Ο ουκρανικός λαός δεν θα ήταν παρά τροφή κανονιών, ενώ οι αφέντες του κόσμου προσέχουν να μην βραχούν υπό αυτές τις συνθήκες.

Εάν είναι απαραίτητο να δυσφημήσουμε τον Πούτιν για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του λαού του και εκείνων του Ντονμπάς που αποτελούν, εδώ και 8 χρόνια, στόχο της κυβέρνησης του Κιέβου, τότε θα πρέπει να στραφούμε σε αυτόν που, από την προεδρία του ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, επέλεξε τον πόλεμο αντί να διαπραγματευτεί μια ειρηνική διευθέτηση κατοχυρώνοντας την ασφάλεια των εμπλεκόμενων κρατών.

https://www.periodistadigital.com/2022/01/22/invasion-ucrania-rusia-da-plazo-semana-eeuu-aliados-noticia

Σας αφήνω με αυτές τις περιπτώσεις, πολύ πρόσφατες, οι οποίες έχουν επίσης γυρίσει τον κόσμο, όπως συνέβαινε με την έγκυο κυρία καθώς και με όλες τις άλλες. Αυτή είναι η ιστορία αυτών των Ουκρανών, που χρησιμεύουν ως στόχοι κανονιών που βρίσκονται στη μέση αυτής της μιζέριας. Για τον Τζο Μπάιντεν, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ο έλεγχος της Ρωσίας.

Για μεταφράσεις, μεταβείτε στη μετάφραση ισπανικών-γαλλικών google. Γίνεται σε χρόνο μηδέν. Εδώ ο σύνδεσμος

Όσκαρ Φόρτιν

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail