Οι πατριώτες επιβραβεύονται - Θρίαμβος του Βούτσιτς στη Σερβία με 58,54%

facebook.com/buducnostsrbijeavucic/
Freepen.gr - Η σερβική εθνική εκλογική επιτροπή δήλωσε την Τετάρτη ότι, με βάση το 99,01% των ψήφων που καταμετρήθηκαν, ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς κέρδισε το 58,54% της υποστήριξης στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής.

Ο υποψήφιος του συνασπισμού Ενωμένοι για τη Νίκη της Σερβίας, Ζντράβκο Πόνος, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 18,41% και ο Μίλος Γιοβάνοβιτς του συνασπισμού HOPE ακολουθεί με 5,96%.

Ο αρχηγός του Ντβέρι, Μπόσκο Ομπράντοβιτς, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 4,36%, ενώ η αρχηγός του Σερβικού Κόμματος Ορκοφυλάκων Μίλιτσα Τζούρτζεβιτς Σταμενκόφσκι κέρδισε 4,23 τοις εκατό των ψήφων.

Η υποψήφια του συνασπισμού We Must, Biljana Stojkovic βρίσκεται στην έκτη θέση (3,22%) και ακολουθούν οι Sovereignists toy Branka Stamenkovic (2,03%) και ο αρχηγός του Σερβικού Δεξιού Κόμματος Misa Vacic (0,87%).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εκλογικής επιτροπής, η συμμετοχή στις προεδρικές εκλογές ήταν 58,72%.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail