Σάλος με ρεπορτάζ του RTL: Κλινική στη Βαυαρία αρνείται ασθενείς από Ρωσία και Λευκορωσία

flyupmike / pixabay
Freepen.gr - Μια γερμανική κλινική αρνήθηκε να δεχθεί Ρώσους και Λευκορώσους υπηκόους για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, ανέφερε την Τετάρτη το RTL, γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι.

Σύμφωνα με το RTL, μια ιδιωτική κλινική στο Μόναχο δήλωσε πως δε θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ασθενείς από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία. Είπε ότι «καταδικάζει σθεναρά την εισβολή της Ρωσίας που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση της Λευκορωσίας». «Γι' αυτό, από εδώ και στο εξής μέχρι νεωτέρας δε θα περιθάλψουμε Ρώσους και Λευκορώσους πολίτες», ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι παρουσιάζοντας την ανακοίνωσης της κλινικής.

Αυτή η απόφαση έχει προκαλέσει πολλές επικρίσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Χιλιάδες χρήστες το επέκριναν ως εκδήλωση ρατσισμού και μη ανεκτικότητας, ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι, προσθέτοντας ότι η κλινική παραδέχτηκε το λάθος της. Δεν ειπώθηκε ωστόσο εάν η απόφαση αυτή ακυρώθηκε ή όχι.
 
Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή)

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail