Κίεβο: Τα ρωσικά πολεμικά πλοία υποχωρούν από την Οδησσό στην Κριμαία

ALEXEI NIKOLSKY/SPUTNIK
Freepen.gr - Οι υπερασπιστές της Οδησσού συγκρατούν τα εχθρικά πλοία που προηγουμένως πλησίαζαν την ακτή της πόλης. Επί του παρόντος, οι μονάδες του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας έχουν μετεγκατασταθεί στο ακρωτήριο Tarkhankut και στη λίμνη Donuzlav στην Κριμαία.

Σύμφωνα με το Ukrinform, ο Σέρχι Μπράτσουκ, εκπρόσωπος του επιχειρησιακού αρχηγείου της περιφερειακής στρατιωτικής διοίκησης της Οδησσού, έκανε τη σχετική αναφορά στη σελίδα του στο Facebook.

"Αυτήν την στιγμή, οι μοίρες του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας έχουν μετεγκατασταθεί στο ακρωτήριο Tarkhankut της Κριμαίας και τη λίμνη Donuzlav. Και δεν είναι ακόμη σαφές πως σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μια ναυτική απόβαση στην ακτή μας, γνωρίζοντας πώς θα καταλήξει γι 'αυτούς", δήλωσε ο Bratchuk.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ρωσικός στρατός συγκρατήθηκε και στην ξηρά, ιδιαίτερα στις θέσεις «Χερσώνα - Μικολάιβ - Κριβί Ριχ - Βόζνεσενσκ - Νοβοβοροντσόβκα της περιοχής Χερσώνα».
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail