Κίνα στον ΟΗΕ: Ο κόσμος δε χρειάζεται νέο ψυχρό πόλεμο

geralt / pixabay
Freepen.gr - Ο κόσμος δε χρειάζεται έναν νέο ψυχρό πόλεμο, είναι απαραίτητο να εγκαταλείψουμε τα μπλοκ και την αντιπαράθεση, δήλωσε ο Ζανγκ Τζουν, Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κίνας στον ΟΗΕ. 

«Ο κόσμος δεν χρειάζεται ένα νέο ψυχρό πόλεμο», είπε ο Κινέζος εκπρόσωπος σε μια συνάντηση του ΟΗΕ αφιερωμένη στην εξέταση της έκθεσης του ΟΑΣΕ για την Ουκρανία. «Ο Ψυχρός Πόλεμος έχει τελειώσει προ πολλού και η νοοτροπία του Ψυχρού Πολέμου που βασίζεται στην αντιπαράθεση του μπλοκ πρέπει να εγκαταλειφθεί», είπε ο Κινέζος εκπρόσωπος, προειδοποιώντας ότι η συνεχιζόμενη συγκρουσιακή ρητορική «μόνο θα επιδεινώσει τις καταστροφές του κόσμου, την αναταραχή και τον διχασμό». 

«Όλες οι χώρες πρέπει να ενωθούν κάτω από το σύνθημα της πολυμέρειας, να ενισχύσουν την ενότητα, την αλληλεπίδραση και να εργαστούν για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον για όλη την ανθρωπότητα», προέτρεψε ο εκπρόσωπος της Κίνας.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail