Τον εισβολέα στον σταυρό - Σενάριο εκκαθάρισης εχθρικού πολυβολείου από την Εθνοφρουρά

Την Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022, προσωπικό της 31ης Μοίρας Καταδρομών της Διοίκησης Καταδρομών (ΔΚΔ), στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Καταδρομέων στην τακτική χρησιμοποίηση του διατιθέμενου οπλισμού τους, οργάνωσε και εκτέλεσε Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Εκκαθάρισης Εχθρικού Πολυβολείου», στο Πεδίο Βολής Αγίου Μοδέστου.

Το σενάριο της άσκησης αφορούσε αρχικά στην εκκαθάριση και στην συνέχεια στην κατάληψη εχθρικού πολυβολείου, με την εκτέλεση συνδυασμένης ενέργειας 2 ομάδων Καταδρομών και με την υποστήριξη με πραγματικά πυρά από τα διατιθέμενα όπλα υποστηρίξεως και όλμων 81 χιλ..

Τα αποτελέσματα της άσκησης, κατέδειξαν το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού της Διοίκησης Καταδρομών, καθώς επίσης και το υψηλό ηθικό και επαγγελματισμό του. 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail