Καντίροφ: Ο ουκρανικός λαός πληρώνει τη βλακεία του ηγεμόνα του!

Freepen.gr - Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, διαισθάνεται την επικείμενη ήττα του ναζιστικού καθεστώτος στην Ουκρανία και πως η χώρα θα αναλάβει και πάλι υποχρεώσεις να συμμορφωθεί με το καθεστώς εκτός μπλοκ, σύμφωνα με άρθρο του με τίτλο «Η κατάρρευση του μονοπολικού κόσμου».

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο κανάλι του στο Telegram και στον επίσημο ιστότοπο του αρχηγού και της κυβέρνησης της Τσετσενίας.

"Αισθάνομαι την επικείμενη ήττα του ναζιστικού καθεστώτος στην Ουκρανία. Η Ουκρανία θα αναλάβει και πάλι τις υποχρεώσεις να συμμορφωθεί με το καθεστώς των αδέσμευτων. Η Ουκρανία θα συμμορφωθεί με το Μνημόνιο της Βουδαπέστης. Η Ουκρανία θα αναγνωρίσει τη ρωσική κυριαρχία στην Κριμαία και την ανεξαρτησία του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ. Οι ουκρανικές αρχές θα καταλάβουν ότι δεν αξίζει να ρίχνετε πυρηνικά όπλα σε αυτούς που σας μεγάλωσαν και σας εκπαίδευσαν. Πιστεύω πως πολύ σύντομα ο όμορφος ουκρανικός λαός θα ανακτήσει την ελευθερία του. Πολύ σύντομα η Ουκρανία θα γίνει τόσο πολυεθνική όσο πριν", είπε ο Καντίροφ.

Πρόσθεσε ότι οι Τσετσένοι μαχητές θα εκτελέσουν την πιο τιμητική αποστολή στην Ουκρανία αφού θα εκκαθαρίσουν τα υπολείμματα και την κύρια δύναμη του καθεστώτος Μπαντέρα. "Τα παιδιά μου θα εκπληρώσουν περήφανα την πιο τιμητική αποστολή - θα εξαλείψουν τα υπολείμματα και την κύρια δύναμη του καθεστώτος Bandera. Το "Azov" και το "Aidar" είτε θα καταστραφούν είτε θα οδηγηθούν στο λαϊκό δικαστήριο στο Γκρόζνι. Και τότε είναι καλύτερα να αποφασίσουν μόνοι τους ποια μοίρα τους είναι πιο ευνοϊκή.Τρίτη επιλογή δε θα έχουν», έγραψε στο άρθρο ο επικεφαλής της Τσετσενίας.

Ξεχωριστά, ο Καντίροφ ξεχώρισε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο άρθρο του. 

"Θέλω να σημειώσω ότι ένας ισχυρός ηγέτης κάνει τη χώρα του το ίδιο, δε θα επιτρέψει ποτέ να χρησιμοποιηθεί ως μαριονέτα, θα υπερασπιστεί σθεναρά και αυστηρά τα συμφέροντα του λαού του!" γράφει ο Καντίροφ και προσθέτει πως «λυπάται βαθύτατα για τον λαό της Ουκρανίας, ο οποίος αναγκάζεται να υποβληθεί σε αυτές τις δοκιμές λόγω βλακεία του ηγεμόνα τους».

"Οι ουκρανικές αρχές θα πρέπει να αποδεχθούν την ήττα και να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον πληθυσμό που εξαπάτησαν ως ανθρώπινη ασπίδα. Ο σύντροφος Zelensky πρέπει να καταλάβει ότι η περιπέτεια που εξαπέλυσε δεν ωφελεί σε καμία περίπτωση τον ουκρανικό λαό. Επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, παραδεχτείτε την ήττα σας. Αυτό θα είναι η καλύτερη και σωστή απόφαση που θα εξασφαλίσει τον ουκρανικό λαό», έγραψε ο Καντίροφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail