Εδέησαν οι πασάδες της Αγκυρας να επιτρέψουν στη μάνα να σπεύσει στο άρρωστο παιδί της

Freepen.gr - Μετά από μια έντονη εβδομάδα εκστρατείας κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης από ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα και γνωστές προσωπικότητες, η Γενική Εισαγγελία της Adana αποφάσισε τη Δευτέρα να ανακαλέσει την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στη Zekiye Ataç,  μητέρας ενός 8χρονου παιδιού που πάσχει από καρκίνο του οστεοειδούς για περισσότερο από ένα χρόνο, ο οποίος έχει πλέον εξαπλωθεί στους πνεύμονές του.

Οι αναγνώστες της Freepen.gr ίσως θυμούνται που είχαμε παρουσιάσει το θέμα τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο σύζυγος της Ataç βρίσκεται στη φυλακή λόγω υποτιθέμενων δεσμών με το κίνημα Gülen, το οποίο κατηγορείται ότι διεξήγαγε την απόπειρα πραξικοπήματος το 2016 ενώ και η ίδια θεωρείται ύποπτη.

Ο Ahmet Burhan Ataç ταξίδεψε στη Γερμανία στις 20 Ιανουαρίου χωρίς τη μητέρα του και αργότερα άρχισε θεραπεία. Ωστόσο, ένιωσε νοσταλγία για τη μητέρα του και επέστρεψε στην Τουρκία λίγες μέρες αργότερα.

Αυτή είναι η γειτονική μας χώρα και τέτοιοι απ-άνθρωποι την κυβερνούν.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail