Θα τσιμπήσει το Πακιστάν το πρώτο ινδικό υποβρύχιο κλάσης Scorpene;

Freepen.gr - Καθώς οι εντάσεις εξακολουθούν ανάμεσα στην Ινδία και το Πακιστάν, η πρώτηέχει αναπτύξει το υποβρύχιο κατηγορίας Scorpene, το INS Kalvari.

Είναι η πρώτη επιχειρησιακή ανάπτυξη του INS Kalvari, καθώς παρατηρείται μια περιορισμένη κίνηση από τα στρατεύματα εδάφους για την ασφαλέστερη διασφάλιση των διεθνών συνόρων στον τομέα του Jammu, ανέφερε η ET το Σάββατο.

"Το ναυτικό αναπτύσσεται σε υψηλή κατάσταση ετοιμότητας και παραμένει έτοιμο σε όλες τις τρεις διαστάσεις - στην επιφάνεια, στη θάλασσα και στον αέρα. έχει μάθει ότι όλες οι επιχειρησιακές μονάδες ήταν στη θάλασσα και διατάχτηκαν να βρίσκονται σε πλήρη αναμονή, "δήλωσε ο ναύαρχος Gujral.

Το Ινδικό Πολεμικό Ναυτικό θα παραλάβει το δεύτερο υποβρύχιο κατηγορίας Scorpene, INS Khanderi, μέχρι το Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2019 ενώ το τρίτο υποβρύχιο, INS Karanj είναι επίσης πιθανό να παραδοθεί μέχρι το τέλος του έτους 2019.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail