Παίζουν με τη φωτιά στο Κασμίρ - Εκατέρωθεν βομβαρδισμοί και νεκροί

REUTERS / Adrees Latif
Freepen.gr - Μόλις μια μέρα μετά την απελευθέρωση του Ινδού πιλότου από το Πακιστάν και τα χαμόγελα για αποκλιμάκωση της κρίσης, οι δύο χώρες συνέχισαν το βομβαρδισμό στο Κασμίρ, σκοτώνοντας πολλούς πολίτες και στις δύο πλευρές των συνόρων, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Μια 24χρονη γυναίκα και τα δύο αδέλφια της σκοτώθηκαν την Παρασκευή το βράδυ κοντά στη Γραμμή Ελέγχου, που χωρίζει πακιστανικά και ινδικά μέρη του Κασμίρ. Ένας άλλος πολίτης τραυματίστηκε σοβαρά από ρουκέτα, ανέφερε το NDTV, επικαλούμενο την τοπική αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, στην πακιστανική πλευρά ένα αγόρι σκοτώθηκε και τρία άτομα τραυματίστηκαν ως συνέπεια βομβαρδισμού του ινδικού πυροβολικού σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο που δήλωσε στο AP ότι οι δυνάμεις του "γείτονα στόχευαν αδιακρίτως τους συνοριακούς χωρικούς" και πρόσθεσε ότι τα πακιστανικά στρατεύματα ανταποκρίνονταν "καλά" στο πυροβολικό των ινδικών μονάδων.

Συνολικά, τουλάχιστον πέντε πολίτες και 2 στρατιώτες σκοτώθηκαν στην επίθεση, ανέφερε το Al Jazeera.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail