Οι κτηνωδίες των τζιχαντιστών που αφήνουν τους ανθρωπιστές αδιάφορους

Για να τελειώνει η μπούρδα με τους καημένους τους ισλαμιστές που τους βομβαρδίζει η κακή δύση και για αυτό γίνονται τέρατα. Τα παιδιά γιεζιντι είδαν τις μάνες τους να πουλιούνται και τους πατεράδες τους να σκοτώνονται. Τα κορίτσια πουλήθηκαν, βιάστηκαν κι έζησαν μια κόλαση που δεν μπορεί να περιγράφει.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Τα αγόρια τα μεταχειρίζονταν σαν σκλάβους. Στην καλύτερη τα υιοθετούσαν εξισλαμίζοντάς τα, κάνοντάς τα να ξεχάσουν τον τόπο τους, την οικογένειά τους, τη θρησκεία τους. Αυτά τα παιδιά δεν έγιναν τέρατα. Έχουν ισχυρότατα μετατραυματικά σοκ, ελάχιστη βοήθεια αλλά τέρατα δεν έγιναν.

Eνδεικτικό παράδειγμα η ιστορία του μικρού Κινάν, 10 χρονών σήμερα που τον απήγαγε η ISIS από τη Σιντζάρ το 2014. O Κινάν μιλά σε συνέντευξή του για το πως είδε πολλούς νεκρούς ανθρώπους ανάμεσα στους οπoίους και τον πατέρα του, τον οποίον εκτέλεσαν οι τζιχαντιστές. H μεγάλη του αδερφή πουλήθηκε ως σκλάβα, η μητέρα του πέθανε και ο ίδιος ήταν σκλάβος του τζιχαντιστή που τους αγόρασε μέχρι την απελευθέρωσή του. Το όνειρο του Κινάν σήμερα είναι να γίνει αστυνομικός για να πιάνει τους κακούς.

Το χειρότερο είναι η υποκρισία των ανθρωπιστών επειδή αυτά τα παιδιά δεν ήταν θύματα δυτικών και δεν έχουν τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τις χώρες του κόλπου, αδιαφορούν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail