Η πλάκα με το Γονέας 1-2 και ο επικίνδυνος κύριος Μακρόν

Στη Γαλλία δε θα λένε πλέον "πατέρας" και "μητέρα" αλλά Γονέας 1 και 2. Γιατί; Διότι αυτό επιτάσσει η πολιτική ορθότητα. Βέβαια αν θέλουμε να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι, τότε πρέπει να παραδεχθούμε σε αυτήν την ατέρμονη λογική ότι ο διαχωρισμός σε 1 και 2, είναι τρόπον τινά ρατσιστικός.

Του Στρατή Μαζίδη

Ήδη στο Twitter ανεβαίνουν καυστικά σχόλια και γενικά στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εύστοχες γελοιογραφίες. Όμως θα πρέπει κάποια στιγμή να δούμε και λίγο πέρα από τα αστεία. Ο Γάλλος πρόεδρος ο οποίος επί αμέτρητες πλέον εβδομάδες βλέπει τον κόσμο στους δρόμους και τα οδοφράγματα, επιχειρεί να αλλάζει μια ολόκληρη κοσμοθεωρία. Ασχέτως των προτιμήσεων του καθενός, για να γεννηθεί ένας άνθρωπος χρειάζεται η μητέρα κι ο πατέρας.

Ο κ. Μακρόν θέλει να το αλλάξει αυτό. Επιθυμεί να το καταργήσει. Ο κ. Μακρόν βλέπει επί αμέτρητες πλέον εβδομάδες τον κόσμο στους δρόμους. Διαμαρτυρίες και επεισόδια, που όμως δεν απασχολούν κανέναν. Να θυμίσουμε όμως ότι στη Συρία αντίστοιχα επεισόδια με την υποκίνηση ξένων υπηρεσιών, ήταν αρκετά για να απομονωθεί ένας αρχηγός κράτους και να ξεσπάσει ο πλέον αιματηρός πόλεμος της εποχής μας.

Και ποιος είναι τελικά ο κ. Μακρόν, συζυγός της κατά πολύ μεγαλύτερης δασκάλας του; Από το 2012 έως το 2014 εργάστηκε ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας στο Ελυζέ, ένας ανώτερος ρόλος στο προσωπικό του Προέδρου Ολάντ. Ανέλαβε Υπουργός Οικονομικών και Οικονομίας στις 26 Αυγούστου 2014, αντικαθιστώντας τον Αρνό Μοντεμπούργκ, θέση από την οποία αποχώρησε ένα χρόνο αργότερα για να αυτο-προσδιοριστεί ως...ανεξάρτητος.

Συνεργάτης και υπουργός μιας αποτυχημένης κυβέρνησης. Ο βαθμός της αποτυχίας ήταν τόσο μεγάλος ώστε ο Ολάντ ούτε καν διανοηθήκε να είναι εκ νέου υποψήφιος. Ωστόσο οι Γάλλοι απέρριψαν τον Ολάντ αλλά επέλεξαν τον υπουργό του όταν ξαφνικά προέκυψε ως υποψήφιος από το "πουθενά". 

Ένας τέτοιος άνθρωπος όμως, ο οποίος δεν αναδεικνύεται μέσα από διαδικασίες και προσπάθεια, αλλά φυτεύεται, πρέπει να μας προκαλεί ανησυχία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail