Πούτιν: Ελπίζω ότι δε θα χρειαστεί να ρίξουμε...πυρηνικά στη Συρία!

Στρατής Μαζίδης

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξήρε τις δυνατότητες των ρωσικών πυραύλων Κρουζ που εκτοξεύονται κατά των τρομοκρατών στη Συρία από τη θάλασσα ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι τα όπλα αυτά δεν θα χρειαστεί να φέρουν...πυρηνικές κεφαλές!

Σε συνάντηση στο Κρεμλίνο με τον υπουργό Αμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, ο οποίος ανέφερε τα τελευταία αποτελέσματα των πολεμικών επιχειρήσεων στη Συρία, ο Πούτιν έκανε μια αξιοσημείωτη παρατήρηση.

«Πρέπει να αναλύσουμε όλα όσα συμβαίνουν στο πεδίο της μάχης, το πώς λειτουργούν τα όπλα. Οι Kalibrs (πύραυλοι cruise που εκτοξεύονται από θαλάσσια μέσα) και οι KH-101 (αερομεταφερόμενοι πύραυλοι cruise) έχουν αποδειχθεί ότι είναι σύγχρονοι, πολύ αποτελεσματικοί, και τώρα γνωρίζουμε με βεβαιότητα, ακριβείας που μπορεί να εξοπλιστούν με συμβατικά και ειδικές κεφαλές, που είναι πυρηνικές.Φυσικά, αυτό δεν είναι απαραίτητο κατά την καταπολέμηση των τρομοκρατών και, ελπίζω, πως δεν θα χρειαστεί» σχολίασε ο ρώσος πρόεδρος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail