Ο καθηγητής Michel Chossudovsky εξηγεί την κανονικοποίηση των πυρηνικών όπλων

pixabay
Ο καθηγητής Michel Chossudovsky εξηγεί την κανονικοποίηση των πυρηνικών όπλων [https://www.globalresearch.ca/video-hiroshima-nagasaki-dress-rehearsal/5856670]

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Υπάρχει τώρα στις ΗΠΑ μια τεράστια βιομηχανία που χρηματοδοτείται με 1,3 τρισεκατομμύρια δολάρια και αναπτύσσει «χρησιμοποιήσιμα» πυρηνικά όπλα. Όλα τα είδη των ιδιωτικών εργολάβων, των επιστημονικών εργαστηρίων, του Πενταγώνου εμπλέκονται. Με άλλα λόγια, το τεράστιο ποσό είναι ευρέως διαδεδομένο με αποτέλεσμα ένα τεράστιο θεσμοθετημένο συμφέρον με επιρροή που εμποδίζει τον πυρηνικό αφοπλισμό.

Ο καθηγητής Chossudovsky επισημαίνει ότι οι πολιτικοί που χρηματοδοτούν αυτή την άσκηση καταστροφής δεν έχουν καμία αντίληψη των συνεπειών της χρήσης πυρηνικών όπλων (ορισμένα από τα οποία έχουν ανακηρυχθεί «όπλα ειρήνης») και πως υπάρχει παραμέληση των κινδύνων που εισάγει η τεχνητή νοημοσύνη.

Είναι τρομακτικό ότι πριν από 80 χρόνια, όταν οι ΗΠΑ είχαν το μονοπώλιο των πυρηνικών όπλων, ανέπτυξαν ένα πολεμικό σχέδιο για τη γενοκτονία του σοβιετικού πληθυσμού με τη χρήση 200 πυρηνικών βομβών σε 66 πόλεις. Αυτό, η παράλογη και ανήθικη καταστροφή της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι και οι σημερινές απερίσκεπτες προκλήσεις, όπως οι επιθέσεις στο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης της Ρωσίας και οι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς για πλήγματα βαθιά μέσα στη Ρωσία που δόθηκαν στην Ουκρανία αλλά λειτουργούν από τις ΗΠΑ/ΝΑΤΟ, πρέπει να κάνουν τη Ρωσία να περιμένει τα χειρότερα από τη Δύση.

Η Δύση πίεσε τη Ρωσία σε σημείο που ο Πούτιν προειδοποίησε τη Δύση να υποχωρήσει ή να βγάλει τα πυρηνικά.

Η χειρότερη κρίση στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι αυτή τη στιγμή και οι δυτικοί λαοί αγνοούν ότι κάθε δυτικός πολιτικός ηγέτης με εξαίρεση τον Ούγγρο πρωθυπουργό Όρμπαν τους οδηγεί στην καταστροφή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail