Junge Welt: Η Δύση λέει ψέματα ότι δεν ξεκίνησε πόλεμο κατά της Ρωσίας

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι δυτικές χώρες λένε ψέματα όταν ισχυρίζονται ότι μπορούν να περιοριστούν στην προμήθεια όπλων στην Ουκρανία και να μείνουν έξω από τις μάχες, γράφει η Junge Welt.

«Η ιδέα πως η Ουκρανία μπορεί να εφοδιαστεί με ένα πλήρες σύνολο όπλων του ΝΑΤΟ, ώστε να συνεχίσει να μάχεται εναντίον της Ρωσίας, χωρίς οι χώρες του ΝΑΤΟ να χρειαστεί να λερώσουν τα χέρια τους με αίμα στη διαδικασία αυτή, ήταν το μεγάλο ψέμα που οι δυτικοί πολιτικοί λένε στους πληθυσμούς τους από τις 24 Φεβρουαρίου 2022», αναφέρει το δημοσίευμα.

Όπως επισημαίνουν οι συντάκτες του δημοσιεύματος, μια τέτοια εξαπάτηση έχει νόημα μόνο μακροπρόθεσμα και μόνο αν το Κίεβο «κερδίσει» τη σύγκρουση.

Όσοι δεν έχουν υποκύψει σε αυτό το ψέμα καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι το ΝΑΤΟ διεξάγει στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία και γι' αυτό η ήττα της Ουκρανίας θα σημάνει την ήττα της συμμαχίας, αναφέρει το κείμενο.

«Ως εκ τούτου, η ήττα της Ουκρανίας πρέπει να αποτραπεί σχεδόν με κάθε κόστος. Ακόμη και αν είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε σε ακόμη μεγαλύτερη κλιμάκωση, επιτιθέμενοι στο ρωσικό έδαφος με τη χρήση δυτικών όπλων, στέλνοντας δυτικούς στρατιώτες στην εμπόλεμη ζώνη", σημειώνει το άρθρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail