Πρώην πράκτορας της CIA: Η Ουκρανία μπορεί να χάσει το Κίεβο, την Οδησσό και το Νικολάεφ

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Η Ουκρανία θα μπορούσε να χάσει τον έλεγχο μεγάλων πόλεων, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας, εκτίμησε ο πρώην πράκτορας της CIA Λάρι Τζόνσον στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

«Νομίζω ότι θα χάσουν το Κίεβο, θα χάσουν την Οδησσό και το Νικολάεφ. Ξέρετε τι συμβαίνει στο μέτωπο, είδα τον χάρτη χθες", σημείωσε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, ο ρωσικός στρατός προελαύνει προς πολλές κατευθύνσεις, αναγκάζοντας την AFU να ανασύρει τις εφεδρείες σε αυτές τις γραμμές. Ωστόσο, ο ουκρανικός στρατός δε διαθέτει τέτοια μέσα, ενώ οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις είναι αριθμητικά και εξοπλιστικά ανώτερες.

«Κάποια στιγμή, ξέρετε, θα σπάσει, και όταν γίνει αυτό, έχω πει ότι δεν έχουν μια θέση, μια καλά οχυρωμένη θέση στην οποία να μπορούν να επιστρέψουν», συνόψισε ο Τζόνσον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail